9 Mart 2021 Salı

İMPARATOR ERGUN ORTAKÇI'YA YENİ SEZON İÇİN BAŞARI DİLEKLERİMİZİ İLETTİK

 


Beykoz 1908 A.Ş. Futbol Takımında Bölgesel Lig müsabakaları hazırlıkları resmen başlarken, Beykoz Stadındaki Antrenman sonrasında Takım Teknik Direktörü Ergun Ortakçı'ya başarı dileklerimizi ilettik.

Beykoz 1908 A.Ş. ile Kulüp Kuruluşunun 100.Yılında Şampiyonluğa imza atan deneyimli Teknik Adam, aynı başarıyı bu kez Bölgesel Amatör Ligde yaşayabilmek için mesaisini başlatmış durumda.

Ergun Ortakçı Türk Futbolunda iz bırakan Şampiyon Takımların Hocası unvanı ile anılan bir sima....Üsküdar Sultantepespor forması ile başarılı maçlara imza atıp dikkatleri çekince Galatasaray tarafından profesyonel mukavele yapılarak kadroya dahil edilir. Sonrasında Beykoz Takımına geçiş yapar. Bu takım ile başarılı maçlar yaşar, Takım arkadaşı Önder ile 1.Lig Takımlarından Altay'a transfer olur.




Uzatmayalım, aktif futbolculuk yaşantısına son verdikten sonra işin teknik adamlık boyutunda rastlarız ona. Hele ki formasını giydiği Beykoz Takımı ile yıllar sonra Teknik Direktör olarak anlaşmaya varınca üstelik bir de 100.Yıl Şampiyonluğu gibi tarihe not düşülecek başarıya imza atınca bir anda aranılan bir isim olur.

Beykoz ile başlayan Şampiyonluklar serisinde Balıkesirspor'u 3.Ligden 2.Lige çıkarır...Ümraniyespor ile zirveyi görür çünkü Kırmızı-Beyazlı ekibi Amatör Ligden alıp önce 3.Lige, ardından 2.Lige çıkarır.

Daha sonra değişik takımlarda görev yapan deneyimli Teknik Adam 2020-21 Sezonunda yeniden Beykoz 1908'e gelir...ama maçlar başlamaz, ta ki geçtiğimiz günlerde resmi ağızdan 17 Nisan Tarihi verilinceye dek bekler....

Beykoz 1908 A.Ş. Takımı hafta başında yeni sezonda mücadele edeceği Bölgesel Amatör Ligde hedefe ulaşıp TFF 3.Ligine çıkma düşüncesinde...100.Yılda Camia olarak kenetlenmek sureti ile gelen başarı varken, Pandemi Süreci ile birlikte şimdilerde en büyük itici gücü olan  taraftarlarından yoksun çıkacak maçlara.

Ergun Hocanın pes etmeye niyeti yok, ince eleyip sık dokuyarak bir liste hazırlamış ve yönetime sunmuş idi. Karar verme süreci uzayınca yeni isimler ile görüşmeler yapıldı, yeni anlaşmalara varıldı. Beykoz Stadında başlayan antrenmanlar tüm Beykoz Camiası gibi, içimizden biri olan Ergun Ortakçı için de farklı bir heyecan yaşatmakta...

Ergun Hocamıza başarı dileklerimizi ilettik...İnşallah bu sevinci bize yeniden yaşatacak ve yaşayacak...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder