20 Mayıs 2021 Perşembe

BEYKOZ 1908 ANTRENMANINDA FUTBOLCULARA SU YETİŞMEDİ !


Bölgesel Amatör Lig müsabakalarına ilk günden beri katılım kararı alan ve 3 aylık süreçte antrenmanlarına devam eden Beykoz 1908 A.Ş. Takımında antrenmanlar devam ediyor.

Sarı-Siyahlıların Beykoz Stadında Saat 11.00 de başlayan antrenmanda ilerleyen dakikalarda ortaya çıkan yakıcı güneş futbolcuları ilk fırsatta su molası yaşamaya sevk etti. Öyle ki su kolilerinin biri gelip biri boşaldı.



Tam saha düz, ısınma turları ile başlayan antrenmanda daha sonra istasyon çalışmasına geçildi. Bir sonraki etapta kanat çalışması yapılırken, son bölümde ise çift kale maç ile taktiksel veriler sahaya yansıtılmaya çalışıldı.



Haftanın 4 gün çalışmasına 30 futbolcu katıldı. Çift kale gerçekleşirken genç oyuncular Teknik Direktör Ergun Ortakçı tarafından tabiri caizse pestili çıkana kadar ağır bir güç-enerji antrenmanı yapan gençler hocalarının bir dediğini iki etmeme düşüncesinde idi.


ERGUN HOCAY BİR DOKUNDUK, BİN AH İŞİTTİK!

Beykoz 1908 A.Ş. Futbol Takımı Teknik Direktörü Ergun Ortakçı Antrenman öncesinde Erha Beykoz'a yaptığı özel açıklamada karşılaşmalarının başlamasını sabırsızlıkla beklediklerini ifade ederken, " Yarın ( Cuma ) Bölgesel Amatör Ligde mücadele etme hakkı bulunan takımlar bu sezon için katılıp katılmama yönünde görüşlerini resmen açıklamak zorunda. İşittiğimiz kadarı ile takımları yarıdan fazlası katılmayacak gibi. Tabii ki bu bizi de etkileyecek çünkü önceki statüde tüm maçlarımızı İstanbul Takımlarının bulunduğu grupta yapacaktık. Şimdi İstanbul dışında yakın illerin takımları ile de oynanacak gibi. Biz her şartta hazırız, hızlandırılmış, haftada iki maç içeren duruma da hazırız. " diye konuştu.

BEKLEDİK DE GELMEDİN...HİÇ Mİ BİZİ SEVMEDİN....

Sezonun ilk antrenmanında Erha Beykoz'a verdiği mesajlarının aradan 3 ay geçse bile aynı yerinde durduğuna dikkatleri çeken Sarı-Siyahlıların Teknik Patronu, " Hala da üzüntüm devam etmekte...113 yıllık bir camia bu kadar yalnız nasıl bırakılmakta. Geçen konuşmalarımda da sıklıkla ifade ettim Beykoz Spor Kulübü ilçede partiler üstü bir konumda bulunmakta. Maalesef bizimle aynı düşüncede olmayanlar var...diğer illerde medyaya düşen haberler ile görüyoruz ki Valiler, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, Siyasi Parti İl ve İlçe Başkanları Antrenmanlara gidip moral veriyor, arkalarında olduklarının mesajlarını güçlü biçimde veriyorlar. Maalesef 3 aydır antrenman yapıyoruz, halimizi, hatırımızı soran yok. Bizler Teknik Kadro olarak futbolcuları motive etmek için büyük çaba harcıyoruz, Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz canla başla kaynak arayışında bulunmakta. Diyecek, konuşacak o kadar çok şey var ki...bu şartlarda işimize odaklanmak zorundayız. Gençlerin yoğun olduğu bir kadromuz var, her şeye karşın gelinen noktada bir hayli mesafe kat edildiğini görmek mümkün. Ancak takıma üst düzey birkaç oyuncu mutlak surette katılmalı. Maalesef toz pembe bir tablo sunmak istesem de gerçekler ortada " şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder