19 Mayıs 2021 Çarşamba

MUAMMER ERCAN YAZDI, KONU BEYKOZ BELEDİYE MECLİSİNE TAŞINDI...BUZ BEYKOZ SK


ERHA Beykoz
Genel Yayın Yönetmeni Muammer Ercan geçtiğimiz hafta bir konuyu gündeme taşımış ve Buz Beykoz Spor Kulübü ile ilgili birtakım düşüncelerini paylaşmış idi.

Spor Medyasının deneyimli ismi Buz Beykoz Spor Kulübünün nerenin takımı olduğunu, bu kadar masraflı spor dalına niye yatırım yapıldığını malzeme fiyat örnekleri ile sormuştu.

Bu haberin ardından yine İstanbul Medyasının deneyimli isimlerinden Amatörün Dünyası Gazetesi ve Weeb Tv İmtiyaz Sahibi, Amatör Spor branşlarının sıkı takipçisi olan Hakan Ertürk konuyu enine boyuna inceleme konusu yapmış ve haberleştirmişti. Dost Beykoz Gazetesi de konuyu sayfalarına taşımıştı.

İşte bu haberlerin yayınlanması sonrasında Beykoz Belediyesinin Cumhuriyet Halk Partili Meclis Üyesi Cemal Sataloğlu, konuya ilişkin Beykoz Belediye Meclisi Mayıs Ayı İlk Oturumunda Başkan Murat Aydın'ın cevaplandırması için bir soru önergesi vermişti. Önergeyi orijinal hali ile sunarken, gelecek cevabı da beklemeye başladık.


 “Sayın başkan ve değerli belediye meclis üyeleri hepinizi saygıyla selamlıyorum.

Öncelikle namağlup olarak şampiyon olan Buz Beykoz takımını tebrik ediyorum…

Bu spor dalı ciddi yatırımların yapılması gereken bir alan ve buz hokeyi kullanılan ekipmanlar ve giysiler itibariyle pahalı bir spor dalı olarak kabul edilir.

Buz Beykoz takımı  hakkında bazı sorularım olacak sayın Başkan..

Buz Beykoz takımının hangi harcamaları Beykoz Belediyesi tarafından karşılanmıştır?

Beykoz Belediyesi’nin bu takıma aktardığı tutar nedir?

Buz Beykoz takımı faaliyetlerinin kapsamında bu spor için yetiştirilen, eğitim verilen ve faaliyetleri içinde olan kaç Beykozlu vardır?

İlçe sınırları içinde tesisi dahi olmayan bu sporun yerine içinde Beykozlularında yer aldığı spor alanlarını desteklemeyi düşünüyor musunuz?

Buz Beykoz takımının 2 yıllık faaliyeti kapsamında Beykozluları da içine de alacak hangi faaliyetleri yaptınız?

1998 yılında kurulan Başkent yıldızları buz spor kulübü ile Buz Beykoz spor kulübü arasında nasıl bir bağlantı vardır?

Sadece kulüp logo değişikliği yapılarak faaliyetlerine devam eden Buz Beykoz takımı için Beykoz Belediyesi tarafından Başkent yıldızları buz spor kulübüne bir ödeme yapılmış mıdır? Ödeme yapıldıysa bu tutar ne kadardır ve neyin karşılığında yapılmıştır?

Adresi Beykoz olarak gösterilen kulübün kendisi Kocaeli’nde midir?

5393 sayılı belediye kanununun 26.maddesininde izah edildiği üzere yukarıda belirttiğim sorularımın belediye başkanlığı makamınca yazılı olarak cevaplandırılması için gereğini arz ederim.”

Cemal Sataloğlu

CHP İBB ve Beykoz Belediye Meclis Üyesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder