22 Mayıs 2021 Cumartesi

MİRAY HOCANIN SPORCULARI BAŞARILAR DOYMUYOR !


Beykoz İlçesinde Atletizm Spor denince şu sıralarda ilk akla gelecek, ismi zikredilecek isim Miray Gür olsa gerek...

Çok küçük yaşlarda başladığı bu spor dalında birçok başarılara imza atan, adeta madalya koleksiyonu yapan Miray Gür Hoca, son yıllarda işin Antrenörlük kısmında mesai harcamakta.



Miray Gür Hocanın tabiri caizse sıfırdan bulup yetiştirdiği sporcular başarı basamaklarını birer, birer çıkmakta. Kulüpler bazında Beşiktaş Spor Kulübü bünyesinde müsabakalara katılan sporcuları da yetiştirip Türk Atletizmine kazandıran başarılı Antrenör, Yerel Anlamda ise Beykoz İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü bünyesinde Atletiz Takımını antre etmekte.



Gerek Beykoz İlçe içinde değişik gün ve haftalarda olsun, İlçe Şampiyonaları olsun şampiyonluklara ambargo koyan sporcuları olan Miray Gür son olarak geçtiğimiz günlerde İstanbul'da Atletizm Sporunun kalbinin attığı Burhan Felek Ekrem Koçak Atletizm Sahasında sporcuları ile yeni bir heyecan yaşadı.



Beykoz İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesindeki Atletizm Takımı ile bu sene 6.düzenlenen TAF ( Türkiye Atletizm Federasyonu ) Kupası Küçükler Atletizm Festivali İstanbul İli Seçmelerinde mücadeleye çıkılırken, Kızlar Kategorisinde İstanbul İkinciliği, Erkekler Kategorisinde ise İstanbul Üçüncülüğü elde edildi.



Takım Antrenörü Miray Gür müsabakaların ardından yapmış olduğu açıklamada, " Son derce başarılı bir yarışma süreci yaşadık. Sporcularımız bizleri bir kez daha gururlandırdı, mutlu etti. Uzun süredir sıkı bir hazırlık dönemi yaşamakta idik. Çok zorlu rakiplerimiz vardı ancak, sporcu kardeşlerimiz beklentilerimizi boşa çıkarmayarak bizi hem erkekler hem de kızlar kategorisinde Haziran Ayında yapılacak Bölge Finallerine katılım hakkı elde ettiler. Hazırlıklarımıza ara vermeden hemen başlayacağız. İnşallah Bölge Finallerinden de başarı ile ayrılıp Türkiye Şampiyonası Finallerine adımızı yazdırmak istiyoruz. Bizlere güvenenlere kesinlikle mahcup etmek istemiyoruz. " diye konuştu.

Miray Gür Yönetimindeki Beykoz Gençlik Spor Müdürlüğü Atletiz Takımı Sporcularının isimlerine ve müsabaka sonuçlarına gelince...

Kızlar Kategorisi

60 Metre - Pelin Uysal ( Dördüncü )

Uzun Atlama - Ela Talay ( İkinci )

1000 Metre - Sümeyye Nas Derman ( Üçüncü )

800 Metre Yürüyüş - Sevde Ekşi ( Dördüncü )

Fırlatma Topu - Ceren Dikman ( Birinci )

5x80 Metre Bayrak - Takım Birincisi ( Sevde Sümeyra Ekşi-Rana Taciser Kanbur-Ela Talay-Sümeyye Nas Derman-Pelin Uysal )

Erkekler Kategorisi

60 Metre - Uğurkan Kol ( Birinci )

Uzun Atlama - Uğurka Kol ( İkinci )

800 Metre Yürüyüş - Eren Efe Öz ( Dördüncü )

Yüksek Atlama - Kerem Demiray ( İkinci )

1000 Metre - Kerem Demiray ( Dördüncü )

Fırlatma Topu - Necdet Durmuş ( İkinci )

5x80 Metre Bayrak - Takım Üçüncüsü ( Muhammed Bekir Serenli-Necdet Durmuş-Burhan Bingöl-Enes Duran-Eren Efe Öz )




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder