19 Mayıs 2021 Çarşamba

BEYKOZ 1908 DE GERİYE SAYIM BAŞLADI...

 


Beykoz 1908 A.Ş. Futbol Takımında Bölgesel Amatör Lig maçları hazırlıkları devam ediyor. Her zaman olduğu gibi Saat 11.00'de Beykoz Stadında antrenmana çıkan futbolcularda artık iyiden iyiye sabırsızlık gözlemleniyor.

TFF tarafından Bölgesel Amatör Lig takımlarına iki seçenek halinde sunulan teklifte 2020-21 Sezonu maçlarını oynayacağı tercihinde bulunan Boğaziçi Ekibinde diğer İstanbul ve Kent Takımlarının iletecekleri kararlara da merak konusu.

İstanbul İlini Bölgesel Amatör Ligde temsil etme hakkı bulunan birçok kulüp tercihini 2021-22 Sezonu için kullanacağını beyan edip, bu sezona katılmayacaklarını aktarsa da bu sayının kaçta kalacağı ise resmi açıklama sonrasında belli olacak gibi.

Beykoz 1908 A.Ş. Futbol Takımı hazırlıkları için kendi tesisi olan Beykoz Stadını kullanabilirken, mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi uhdesinde olan Statlar şu an için takımların antrenmanlarına kapatılmış durumda.

Kamuoyunda konuşulan bir konuda da adeta kapalı bir kutu gibi olan İstanbul Takımlarının bazılarının tabiri caizse çaktırmadan kimseye duyurmadan antrenman yapıyor olmaları. Bu takımların isimleri 21 Mayıs itibarı ile TFF'ye yapılacak başvuru tarihinin sona ermesi ile de ortaya çıkacak gibi...

Bütün bu gelişmeler kafalarda yer edinirken Beykoz 1908 A.Ş. Takımında katılımcı takımların netleşmesinden sonra 3 hafta sonra başlayacağı konuşulan müsabakaların heyecanı yaşanmaya başladı.

2 aydır antrenmanlara çıkan futbolcular heyecanlı mı heyecanlı gözükmekte. Beykoz 1908 A.Ş. Yönetimi ise kaynak arayışlarına devam etmekte. Bu arada antrenmanların devam etmesi yanında hazırlık maçları için de değişik takımlar ile görüşmeler devam etmekte. 

Hafta sonu itibarı ile il dışından bir takım ile bir hazırlık maçı için prensipte anlaşıldı...maç netleşince duyurusu yapılacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder