19 Mayıs 2021 Çarşamba

BEYKOZ 1908'E SÜRPRİZ DESTEK EMEL MÜFTÜOĞLU'NDAN GELDİ...25 BİN LİRA YARDIMDA BULUNDU


Beykoz 1908 A.Ş. Futbol Takımı TFF Bölgesel Amatör Lig hazırlıklarına devam ederken diğer yandan Sarı-Siyahlı Yöneticiler takıma maddi kaynak arayışları için adeta bir seferberlik başlatmış durumdalar.

Beykoz Spor Kulübünde gerçekleşen son Kongrenin ardından Yönetim Kurulunda önemli bir rol üstlenen Beykoz Fidanlık Firması Sahibi Selahattin Çiçek bu anlamda mesai harcarken Ünlü Sanatçı Emel Müftüoğlu ile yaptığı görüşmenin ardından kendisinden önemli bir rakam tutarında bağış aldı.



Beykoz SK Başkan Yardımcısı Selahattin Çiçek yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi, " Bilindiği üzere TFF 3.Ligi hedefi ile yola çıktık. Futbolcu kardeşlerimiz uzun süredir antrenmanlarına devam etmekteler. Onların yüzlerindeki heyecan ve isteği görmek bizleri de mutlu etmekte. Gerek şahsım gerekse de Yönetim Kurulumuzdaki diğer arkadaşlarım kulübümüze kaynak bulma anlamında yoğun bir mesai yapmaktayız. Bu anlamda Sanatçı Arkadaşımız Emel Müftüoğlu Kulübümüze 25 Bin Lira yardımda bulundu. Kendisine çok teşekkür ediyorum, bu anlamda çok iyi bir örnek teşkil etmiş oldu " diye konuştu.



Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu ise gerek Başkan Yardımcısı Selahattin Çiçek'e gerekse de ünlü sanatçı Emel Müftüoğlu'na teşekkürlerini iletirken, " Bu zorlu süreçte maalesef birçok kişi kulübümüze yardım yapmak için değişik bahanelere sığınırken, değerli sanatçımız Emel Müftoğlu son derece örnek teşkil edecek bir yardımda bulunmuştur. Beykozlular bu katkı nedeni ile kendisine müteşekkirdir. Ben de değerli çalışma arkadaşım Selahattin Çiçek'e bu yardıma yaptığı aracılık için teşekkür ediyorum, sağ olsun var olsun " diye konuştu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder