29 Mayıs 2021 Cumartesi

BEYKOZ SPOR KULÜBÜNE GÖNÜL VERENLERDEN " BAŞKAN MURAT AYDIN'A " MESAJ VAR


Bölgesel Amatör Lig müsabakaları için kısa bir süre kala Beykoz İlçemizi temsil etmeye hazırlanan Beykoz 1908 camiasında da haraketli saatler yaşanıyor.

Sarı-Siyahlı Yönetim bir yandan futbolcu lisanslarının çıkarılması, diğer yandan transfer listesinde bulunan futbolculara son tekliflerini verme çalışmasında bulunuyor.

Öte yandan Sarı-Siyah renklere gönül verenler yeni bir talep ile kamuoyunda ses getirmeye başlamış durumda. Beykoz Belediye Başkanlığının geçmiş sezonlarda liglere katılan takımlara vermiş olduğu ve her takıma girdiği kategori dikkate alınarak belirlenen rakamlar lig maçları oynanmadığı için verilmemiş idi.

İşte Beykoz Sevdalıları yıllar sonra gelen Profesyonel Lige çıkış şansı için transfer döneminde son birkaç gün kala Beykoz 1908 A.Ş. Takımına yer alacağı Bölgesel Amatör Lig Takımları için belirlenen Belediye yardımını talep etmekte.

Konu dünden beri sosyal medya hesapları vasıtası ile Beykoz İlçe Gündemine oturmuş durumda. Peki Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın'a hitaben yapılan paylaşımda hangi ifadeler bulunmakta? işte ayrıntısı ve metin.....

“TEMSİL HAKKIMIZI İSTİYORUZ”

Geçtiğimiz yıllarda Beykoz Belediyesi bir tür “ilçemizi temsil etme hakkı” niteliğinde yirmi altı spor kulübüne yardım yapıyordu. Belediyenin bu yardımı hem nicelik hem de nitelik anlamında ilçemiz kulüpleri için bir moral kaynağı oluyor ve belediye bütçesinden her spor kulübüne mücadele ettiği ligin seviyesine göre belirlenen bir miktar ödeniyordu.

Belediyenin resmi bütçesinden gerçekleştirilen bu ödemeler Korona Pandemisi nedeniyle 2020/2021 sezonunda hiç bir takımın liglere katılmaması nedeniyle yapılmadı.

Ancak Beykoz 1908 kulübü profesyonel liglere yükselme şansı doğuran fırsatı değerlendirmek üzere mücadele kararı alarak üçüncü lige yükselmek için kolları sıvadı.

Hazırlıklar yaptı, çalıştı, çalışmaya devam ediyor. Neticede 2020/2021 sezonunda “Beykoz ilçesini temsilen yalnızca Beykoz 1908 Kulübü” BAL oynayacak.

Her maçın adeta bir final niteliğinde olacağı bu ligde Beykoz İlçesini Temsil eden tek takım olarak belediye bütçesinde yer alan ve önceki yıllarda yirmi altı farklı kulübe dağıtılan “temsil hakkının” bu sezonda Beykoz 1908 için kullanılması tüm Beykozluların ortak dileğidir.

Liyakat ve hakkaniyet ölçüleri içerisinde yer alan bu isteğimizin yerine getirilmesi adına Beykoz Belediyesi’ni göreve çağırıyoruz.

Vakit kaybetmeden, iş işten geçmeden Beykoz 1908’e destek olunuz. Sezar'ın hakkını Sezar’a veriniz.

Saygılarımızla

Beykoz Spor Kulübüne Gönül Verenler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder