27 Mayıs 2021 Perşembe

BEYKOZ 1908, KOCAELİ DEĞİRMENDERESPOR İLE 1-1 BERABERE KALDI


TFF Bölgesel Amatör Lig Hazırlıklarına devam eden Beykoz 1908 A.Ş. Futbol Takımı, Kocaeli ilinin temsilcilerinden Değirmenderespor'u Beykoz Stadında konuk etti.


Lig hazırlıklarını yaklaşık 3 aydır devam ettiren İstanbul temsilcisi 6 aydır kesintisiz antrenman programına devam eden konuk takım karşısında müsabakanın ilk bölümünde maça konsantre olmakta zorlandı.

Oldukça tempolu ve atak, baskılı bir oyun anlayışı ile sahada yer alan rakibi karşısında ilk yarının ortalarında dengeyi sağlayan Sarı-Siyahlılar oyuna ortak olmasını bildi.

Oturmuş kadrosu ve üst düzey, tecrübeli isimleri ile dikkat çeken Değirmendirespor TFF 3.Ligi için oldukça iddialı olacağının mesajını fazlası ile verdi.


Stat : Beykoz Stadı

Beykoz 1908 A.Ş. : Muharrem ( Dk.46 Meriç ), Barış Altıntaş ( Dk.71 Mehmet Özdemir ), Volkan Dinç, Cenk Güven, Göktürk Demir, Onur Gündoğdu, Şenol Tütü, Ahmetcan Bayraktar ( Dk.89 Talha Çetin ), Aziz Abaramak ( Dk.71 Muhammedcan Acar ), Onur Kandöken ( Dk.90 Aksel ), Erdem Yılmaz ( Dk.71 Hasan Can Çetin )

Teknik Direktör : Ergun Ortakçı

Değirmenderespor : Ahmet, Enes, Mustafa, Doğukan ( Dk.70 Ozan ), Ali ( Dk.60 Faruk ), Tolunay, Sezgin ( Dk.82 Samet ), Oğulcan ( Dk.75 Oğuzhan Öztürk ), Hamza ( Dk.80 Burak ), Emre ( Dk.60 Furkan ), Ufuk ( Dk.82 Hasan )

Teknik Direktör : Metin Peker

Goller : Dk.12 Ufuk, Dk.45+2 Erdem Yılmaz ( Penaltıdan )



Dk.5 Etkili gelişen konuk takım atağında sağ kanattan arka direk yönüne yapılan ortaya koşu yapan Hamza yetişemeyince pozisyonu kaçıran isim oldu.



Dk.12 Değirmederespor takımında kazanılan korner atışında topun başına geçen Kaptan Sezgin'in herkes orta yapmasını beklerken, bir anda ceza alanına doğru koşu yapıp topun aktarıldığı Ufuk güzel bir vuruş ile mükemmel bir gole imzasını attı 1-0



Dk.21 Beykoz 1908 atağında rakip yarı alanında topla buluşup süren Şenol Türü, ceza alanında pozisyon alan Ahmetcan Bayraktar'a topu aktardı, bu isme yapılan hareket nedeni ile penaltı beklenirken, yan hakemin ofsayt bayrağı ile beklenti boşa çıktı.



Dk.23 Sol kanattan gelişen atakta yapılan ortaya ceza alanı içinde Doğukan'ın elle müdahalesine müsabaka Hakemi korner kararı ile farklı bir bakış gösterdi.



Dk.24 Beykoz takımının üst üste kullandığı kornerlerden birini sağ taraftan Barış Altıntaş kullandı, ceza alanı içinde kafalardan seken top arka plandaki Volkan Dinç'in önünde kaldı bu ismin vuruşunda top yandan auta çıktı.



Dk.38 Beykoz forveti Erdem Yılmaz şansını uzaktan sert bir şutla denese de top üstten auta çıktı.



Dk.45+2 Değirmenderespor ceza alanı içinde Onur Gündoğdu'ya yapılan harekete müsabaka hakemi penaltı kararı verdi. Topun başına geçen deneyimli isim Erdem Yılmaz, ters köşeden topu filelerle buluşturunca durum eşitlendi.



Dk.51 Beykoz1908 atağında Onur Kandöken ceza alanı dışından sert bir şut çekse de top üsten auta çıktı.



Dk.63 Günün göz batan isimlerinden Ufuk ceza alanı dışından kaleyi yokladı, ikinci yarıda Kaleye geçen Meriç iki hamlede topun sahibi oldu.



Dk.67 Bir kez daha uzaktan kaleyi düşünen Ufuk'un sert şutunda Kaleci Meriç Üst ile yan kale direğinin üst kesişme noktasından uçarak topu kornere tokatladı.



Dk.77 Değirmederespor'un usta ayağı Ufuk üçüncü kez kaleyi uzaktan yokladı top üst ağlardan auta çıktı.



Dk.78 Sağ kanattan gelişen Beykoz 1908 atağında Muhammed Can'ın yaptığı rakip ceza alanına yaptığı ortada topla buluşan Volkan Dinç, daha müsait durumdaki Onur Gündoğdu'ya topu aktardı, genç oyuncunun vuruşunda top Kaleci de kaldı.



ERHA BEYKOZ HABER AJANSI / TALİP ERCAN



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder