25 Mayıs 2021 Salı

BEYKOZ 1908'E MHP'DEN SÜRPRİZ ZİYARET VAR


TFF Bölgesel Amatör Lig maçlarına hazırlanan Beykoz 1908'de özel ve sürpriz bir ziyaret vardı.

MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman Beykoz Stadında bulunan Başkanlık Ofisinde Kulüp Başkanı Zeki Aksu'yu ziyaret etti ve son durum hakkında etraflıca bilgi edindi.

Beykoz 1908 A.Ş. ve Beykoz Spor kulübü Derneği Başkanı Zeki Aksu, ilk günden beri Bölgesel Amatör Ligin oynanması yönünde görüş beyan ettiklerini hatırlatırken, " Geçen gün lige katılacak takım sayısı ve ardından da Lig Statüsü açıklandı. Beykoz Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Gerçekten de zorlu süreçten geçtik ve de geçmekteyiz. Sayın Başkanın ziyareti bizi ziyadesi ile memnun etti. Kendisini ağırlamaktan dolayı mutluyuz " diye konuştu.

MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman'a bu sezon oynanacak Bölgesel Amatör lig ile ilgili etraflıca bilgi aktarımında bulunan Başkan Zeki Aksu, " Lig maçları 9 Haziran'da başlayacak. Biz bu süreçte tüm Beykozluları kulüplerine destek olmaya çağırıyoruz. Gerek bu sezon için bastırdığımız Hatıra Biletlerin gerekse de Takım Forması satışları devam etmekte. Yıllar sonra elimize gelen bu şansı, Profesyonel Lig şansını kesinlikle heba etmememiz gerektiği düşüncesindeyim. Oğuzhan Başkanımız yapmış olduğu ziyaret ile bize güç kattı, diğer kurum ve kuruluşlara örnek teşkil edecek bir duyarlılık gösterdi, teşekkür ederiz " diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman ise Beykoz Spor Kulübünün varlığının ilçede yadsınamaz bir gerçek olduğuna dikkat çekerken, " Ben Zeki Başkanımızın şahsında Teknik Kadroda görev yapan, bu sezon sahaya çıkıp mücadele edecek olan futbolcu kardeşlerimize başarı dileklerimi iletmek istiyorum. İnşallah aylardır yapmış oldukları antrenmanların, emeklerin karşılığını alacaklar " şeklinde konuştu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder