27 Mayıs 2021 Perşembe

ÜMİT YILMAZ YAZIYOR..." HAYDİ BEYKOZ, O SENE BU SENE NEDEN OLMASIN "


Bölgesel Amatör Ligde belirsizlik nihayet sona erdi.
Verilen birkaç erteleme kararının ardından grup kuraları yeniden çekildi ve fikstür belli oldu.

Beykoz 1908 İstanbul takımlarının bulunduğu dörtlü bir grupta mücadele edecek. Bana göre çok dengeli bir grup oldu. Grupta Beykoz 1908 haricinde Cevizli Anadolu,Alibeyköyspor ve Bağcılarspor takımları da yer alıyor...

Seyirci yasağı nedeniyle izleyemediğim ama basından takip ettiğim kadarıyla dört takımında şansının eşit gibi göründüğü bir grup olduğunu düşünüyorum. 6 maç ve alınacak toplam 18 puan var ortada.
Bana göre şanslı da bir fikstürümüz var. 9 Haziranda evimizde oynayacağımız Cevizli Anadolu maçından alınacak bir galibiyet takımımızı tamamen havaya sokacaktır. Ben buna inanıyorum. Sonrasında deplasmanda oynanacak iki maçta alınacak 2 yada mümkünse daha fazla puan Beykoz 1908'in yolunu tamamen açacaktır diye düşünüyorum.

İkinci devrenin son iki maçını içeride oynayacağız. Bu da bizim için avantaj gibi görünüyor. Son iki haftaya kadar toplanacak 6-7 puan grupta işin rengini bize döndürebilir. Grupta toplayacağımız 11-12 puan bile bizi bölge finallerine götürebilir.
Her takım birbirine puan kaybedecektir. Adeta final gibi maçlar oynanacak grupta. Sonrasında oynanacak elemeli 3 maç sonunda ver elini 3.lig diyebilir, ben geldim 3.lig diyebilir takımımız.
Takımımız yaklaşık 3 aydır çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor. Bu ligi iyi bilen Ergun Ortakçı gibi kurt bir hocamız var takımımızın başında. Erdem, Cenk, Volkan gibi tecrübeli oyuncularımızın yanında daha önce defalarca izlediğim kaleci Muharrem başta olmak üzere Ahmetcan Bayraktar,Onur Gündoğdu,Kürşat, Talha Çetin, Hasan Can Çetin gibi yetenekli ve gelecek vaat eden oyuncularımız var kadromuzda. Yapabileceğimiz 3-4 nokta transferle o sene bu sene olabilir.
Transfer sezonu 4 Haziranda sona erecek. Artık son bir hafta kaldı transfer için. Elimizi çabuk tutmaktan başka yapabileceğimiz bir şey yok.
Bu saatten sonra yerel yöneticiler, işadamları, yada bizim gibi bu renklere gönül veren herkes karınca kararınca ekonomik durumuna göre az veya çok demeden kulübe katkı vermeli. Destek olmalı. Elini cebine atmalı. Beykoz 1908 bu ilçenin heyecanı. Bu ilçenin keyfi. Bu ilçenin markası. Herkes bu heyecana bir katkı yapmalı. Bu çorbada bir tutamda olsa tuzu olmalı.
Ben kendi payıma ekonomik durumum nispetinde azda olsa katkı sunacağım. Belki çok büyük bir meblağ olmayacak ama bu çorbada benimde tuzum olacak. İnanın kulüple hiçbir maddi bağım yok. Hiç bir beklentimde yok Allaha şükür. Sadece sarı siyah renklere gönül vermiş bir taraftarım.

Beni bilen bilir. Sadece kulübün geleceği için talepte bulunuyorum. Beykoz 1908 bizim sevdamız. Benim yaklaşık 45 yıllık sevdam. Bu ilçenin 113 yıllık sevdası. Bu sütunlardan takımımıza destek olacak yazılar yazmaya devam ederken azda olsa yağmasa da damlayacak maddi katkı da sunacağım.
Belki çok büyük bir rakam olmayacak dediğim gibi ama unutmayalım. Bir elin nesi var. İki elin sesi var. Birlikten kuvvet doğar.
Malum pandemi var. Pek çoğumuzun ekonomik durumu çok iyi değil. Geçinmekte kolay değil ama Beykoz 1908'in eline geçen bu fırsatı iyi kullanması için bu katkıya ihtiyacı var. Kulübümüze bu şansı vermekten kaçınmayalım.
Bu sezon geri dönüşün bir başlangıcı olabilir. İlk adımı olabilir. Şansımız hiçte az değil. Yükseltmekte bir nebze bizim elimizde.
Sözün özü haydi Beykoz, haydi Beykoz'a gönül verenler.
Bu sene neden o sene olmasın!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder