5 Haziran 2021 Cumartesi

ALİ DÜŞMEZ İASKF SEÇİMLERİ İÇİN YENİ STARTI VERDİ


İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Seçimi için yeni süreç resmen başladı. Pandemi döneminde ertelenen Genel Kurulların ardından bu hafta başlayan normalleşme döneminde Genel Kurullar yapılmaya başlanmış idi.



Bu kapsamda İstinye'de bulunan Orhan Saka Amatörlerevinde önemli bir buluşma vardı. İASKF Yönetim Kurulu Üyeleri ile İlçe Kulüpler Birliği Temsilcileri ile bazı kulüplerden katılımcıların iştirak ettiği buluşmada TASKK Başkanı ve Seçimlerde İASKF Başkanlığı için yeniden  aday olan Ali Düşmez bazı açıklamalarda bulundu. Düzenlenen toplantıda TFF İstanbul İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür'de hazır bulup bir konuşma yaptı.



İASKF Seçimleri için süreç resmen başlarken önümüzdeki hafta başından itibaren seçim tarihinin yapılacak Yönetim Kurulu Toplantısı sonrasında kamuoyuna açıklanması bekleniyor.



Ali Düşmez yaptığı konuşmadı bazı projelerinin ipuçlarını da verirken bu güne değin 100 civarından yeni çalışma gerçekleştirdiklerinin altını çizerken yeni dönem için 5 çok önemli projelerinin bulunduğuna vurgu yaptı.

TFF Yönetim Kurulu Üyesi, TASKK ve İASKF Başkanı Ali Düşmez hayatının önemli bir kısmında Amatörler için Amatör Spor ve Futbolun gelişimi için mesai harcadığını ifade ederken Yönetimlerde olsun ya da olmasın bu camiadaki camiadaki herkesi bir kardeşi olarak nitelendirdi. 

Bu toplumda, camiada kendilerini rahatsız eden insanlarla yan yana gelme gibi bir düşünce içerinde de olmayacağız, ben ve çalışma arkadaşlarım hizmet üretmek, vermek ve gönüllere girmek için buradayız. Görevde olduğumuz müddet zarfında iyi olmaya iyi hizmet sunma ve bizden sonra da bu iyiliğin devam etmesi için çalışacağız. Ben tabiri caizse 1979 yılında bir stajyer olarak bu camiaya adım attım ve 2010 yılına gelinceye dek toplamda 5 tane hizmet görebilmemiz mümkün değildi. Ancak bizim dönemimizde 100'e yakın projede yenilik de imzamız oldu. Bu nadan sonra da bu yapılanları bir yana koyup çok sevdiğim Mevla Hazretlerinin ifade buyurduğu gibi dün dünde kalmıştır, artık yeni şeyler söylemenin zamandır "

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder