2 Haziran 2021 Çarşamba

BEYKOZ 1908'DE SEZONUN EN ŞANSSIZ İSMİ VOLKAN DİNÇ OKUTTURDU !


Beykoz 1908 A.Ş. Futbol Takımında bu sezon hazırlık döneminde en şanssız futbolcu kimdi dense tartışmasız herkes Volkan Dinç diyecektir...
 

Başarılı savunma elemanı adete paratoner gibi sakatlıkları kendine çekmekte! oynadığı mevki gereği sıkı ve sert mücadelelere giren sıklıkla hava topuna çıkan Volkan'ın önce kaş üzerindeki alın bölgesinde açılma oldu, acil olarak hastaneye kaldırılıp dikiş atıldı, bir süre dinlenmeye çekildi.

Sonrasında yine bir hazırlık maçında bu kez kafa üzeri düşen ve hastane de kafa travması şüphesi ile müşahede altına alındı.

Volkan Dinç için Antrenman ve maçlarda aldığı darbeleri ise saymıyoruz bile, şişmedik, darbe almadık bölgesi kalmadı denebilir.

Volkan Dinç özellikle bu sezon yaşadığı şanssızlıkların ardından kendini okuttu...kaza ve belaların üzerinden kalkması için bol bol duaların muhatabı oldu.

Beykoz 1908 A.Ş. Takımının Çubukluspor Takımından transferi olan Takım içinde Hoca olarak anılan İmam-Hatip Lisesi Kökenli Furkan Ar, son çalışma öncesinde Volkan Dinç'e Nazar Duası başta olmak üzere birçok duaları okuyarak yardımcı oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder