1 Haziran 2021 Salı

BEYKOZ YAPTI YİNE YAPACAĞINI...SIRA BEYKOZ'UN ÜNLÜ MARKALARINDA


Beykoz 1908 A.Ş. Futbol Takımı çok enteresan ve incelemeye değer bir kulüp...eleştirenleri de çok kızanları da, bunun yanı sıra her şartta, her ortamda, her sıkıntıda yanında olan insanları ile farklı bir kimlik, bir marka.

Bir önceki yazımda " Talip Abi bizim şansımız var mı? " sorusuna cevap niteliğinde bir aktarım yapmıştım. Burada Mevki, mevki futbolcuların analizini yapmıştım. Burada ifade etmekten çekindiğim ama ikili ve özel ortamlarda sıklıkla dile getirdiğim bir konu vardı...o da Beykoz son yıllarda kadrosuna son hafta takviyeleri sürprizi yapan bir takım

Takımın Teknik Patronu Ergun Ortakçı mevcut kadronun kesinlikle yetersiz olduğunu söyledi, sezonun ilk antrenmanından beri bunu ifade etti, özellikle Beykoz ilçesinin yerel yöneticilerine, ön planda olan sözü geçen, belirli ağırlığı olan Sivil Toplum Kuruluşlarına idi mesajları.

Ve beklendiği gibi de transfer döneminin sona ermesine saatler kala da Beykoz 1908'den atak, üstüne atak geldi...TED İstanbul Koleji olan ismini Beykoz İdmanyurduspor olarak değiştiren ilçemiz Bal Temsilcisinden önemli isimler kadroya dahil edildi.

Yani yukarıda da ifade etmeye çalıştığım gibi ben son hafta transferleri olacak ev de ilk 11'de yer alacaklar demiştim. Maalesef bazı futbolcu kardeşlerimiz kadroda yerlerin garanti görme hatası ile 3 aylık süreçte üstüne koyamadı yeteneklerinin.

Şimdi ilk 11 için gerçekten de alternatifi bol bir durum ortaya çıktı. Biz boş yere demedik ikili görüşmelerde biraz daha çalış, çabala seviyeni arttır diye kardeşlerimize. Bu süreçte 3 aydır antrenmana çıkan bazı isimlerin lisansı çıkarılmayacak çünkü kadro şiştikçe şişti, kalite arttıkça arttı.

Ergun Hoca özel ve de ısrarla üzerlerine düşmek sureti ile 3-4 genci kadroya dahil etmeyi başardı gibi...tabi bunu geniş lig kadrosu için diyorum...başaramayanlar için üzgünüm, geçmiş olsun demekten başka da elimden bir şey gelmez.

Beykoz İdmanyurduspor takımından gelen isimleri daha futbol okullarındaki halleri ile bilen biri olarak takıma çok güç kattıkları fikrindeyim. Şimdi onlar ile mevcut kadrodaki isimleri harmanlayıp ilk maça çıkarmak Ergun Hocamıza kaldı.

Geçen Ay Antalya'da maç takibinde idim...şehir ilk giriş noktasından merkeze kadar yayılan müthiş bir pankartalama yaşamakta idi. Beşiktaş ile Türkiye Kupası maçları öncesinde yapılmıştı o yüzlerce pankartlama işi.

Şimdi sıra Beykoz'da, Beykoz'un anlı şanlı markalaşmış ünü Türkiye'yi bile aşan isimler ve markalarda...bu pankartalar için kulüp kasasına kadar girecek rakamlar ile bir parça da olsa nefes alınabilir, futbolculara ödemeler, maçlar öncesinde primler verilebilir.

Beykoz'un Yerel Yöneticileri bir kez olsun devreye girin, birkaç telefon edin, Acarlar, Beykoz Konakları, Siteler, Yalılar...Kavacık Plazalarının Marka Firmaları fatura karşılığı olan ve de vergiden de düşülecek yardımları vermeye var mısınız?

Bir son dakika sürprizi de sizlerden bekliyoruz...üç büyüklerden biri şampiyon oldu mu dev pankartlarınız bu ilçe semalarında dalgalanmakta idi...gönderin elemanınızı edin telefonunuzu bu da benden olsun demenin vaktidir...

İsim isim de yaz diyenler tamam yazalım..Koç Ailesi, Sanancı Ailesi, Şampiyonluğunu kutladığımız Anadolu Efes Grubu, Acarlar, Aksa Jeneratör, Türkiye'nin İlaç Devi Abdi İbrahim ( Nezih Barut ), Medistate, Tarkan, Sibel Can, Sezen Aksu gibi yüzlerce tanınmış sanatçılar, Simpaş Grubu, Demirören Grubu, Yıldırım Holding, Çanakkale Seramik , 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder