2 Haziran 2021 Çarşamba

BEYKOZ 1908'İN DEMİRBAŞ İKİLİSİ HERŞEYE RAĞMEN UMUTLU


Beykoz 1908 A.Ş. Futbol Takımında 2020-21 Sezonunda en fazla mesai harcayan isimlerden ikisi de Teknik Direktör Ergun Ortakçı ve Sportif Direktör Mehmet Şahin idi.

Sarı-Siyahlı Takım ile 100.Yılda Şampiyonluk yaşayan kadronun Teknik Direktörü olan Ergun Ortakçı, yeni sezon için aktif futbolculuk yaşantısında formasını da giydiği takımda tüm olumsuzluklara karşın görev almaktan kaçınmadı.

İlk günkü antrenmandan beri dikkat çektiği konu, Beykoz Spor Kulübünün ilçede kurumlar ve şahıslar üstü bir özelliğe sahip olması idi. Her açıklamasında bu konuya dikkat çekti, ilçe yöneticilerinden destek beklediğini ifade etti.




Türk Futbolunda alt liglerde şampiyonlukların hocası diye anılsa da bunca yaşadığı ve duyduğu gördüğü şeyleri çok sevdiği Beykoz takımında görememek kendisini adeta kahretti...nasıl olmasın ki Bölgesel Amatör Ligde mücadeleye çıkan takımların antrenmanlarında il ve ilçelerin yerel yöneticilerinin ziyaret haberleri, destek vermeleri medyada sıklıkla görünmekte idi.




Başarılı çalıştırıcı öyle hale geldi ki bırakın desteklerini bir kez stada gelip selam versinler ona bile artık razıyım dedi...tabii ki yaşanan bu olumsuzluklar onu daha da kamçıladı, futbolcuları ile daha da kenetlendi, bir başka tersine motive kaynağı yarattı.

Sarı-Siyahlı ekipte Teknik Direktör Ergun Ortakçı'nın en yakınındaki isim ise yaptığı görev itibarı ile Sportif Direktör olarak nitelendirilen Mehmet Şahin idi...Şahin Altyapı Koordinatörü olarak birkaç sezon görev yaptığı kulübünde birçok şampiyonluk kupası kazandırmış bir isim idi.




Bu sezon taşın altına elini atanlardan birisi de o idi...geçen sene görev yaptığı Çubukluspor takımı liglerin oynanmaması nedeni ile genç oyuncularını Beykoz 1908'e onun sayesinde emanet verdi...8 futbolcu sezonun ilk günlerinden beri antrenmanlara çıktı...birkaç isim ise ilk 11'i zorlar hale geldi. Ergun Hocanın yönetiminde müthiş mesafe kat ettiler...

Mehmet Şahin'de Ergun Hoca gibi 113 Yıllık bir camianın takımının yalnız bırakılmasına anlam veremedi, kızgın ve üzgün idi..." Aslında çok anlatacaklarım var da kendimi frenliyorum...ne yapıp ne etsek yalnız kaldığımız ortada ve bunun da değişeceği yok...elbet bizim de konuşacağımız günler gelecek...geçenlerde sen köşe yazında çok güzel ifade etmiştin yani tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz diye...bunun üzerine ne diyebilirim ki..."

Ergun Ortakçı ve Mehmet Şahin el ele vererek bir onur mücadelesi başlatmış durumdalar, işin Teknik Boyutuna kilitlenmiş durumdalar...ve her ikisi de umutlu ve inançlı hele bir ilk maça çıkalım galip ayrılalım gerisi gelecek demekteler...rakiplerinin transferde uçuk diye ifade edilecek rakamlar ile harcamaları olduğunu biliyorlar.

Kadrodaki mevcut oyuncular ile çıkacakları ligde var güçleri ile mücadele edileceğinden eminler...sakına ha diyorlar, zor günlerde yanımızda olmayanlar kutlamaya gelmesinler diye de son ve net mesajı da vermekteler.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder