30 Mayıs 2021 Pazar

ÜMİT YILMAZ YAZIYOR, " BEYKOZ KULÜPLERİNE ÇAĞRIMDIR!! "


Büyük Beykoz'a bu satırlardan destek vermeye devam ediyoruz. Destek vermekte en tabii hakkımız. Eli kalem tutan birkaç kişiden biri olarak maddi olarak çok destek veremesek de manevi olarak yanında olmak bu ilçeye, bu semte, hayatımızı sürdürdüğümüz bu topraklara vefa borcu. Gönül borcu.

Sevgili sarı siyah sevdalıları. 9 maçta olsa Beykoz 1908'i zor bir sezon bekliyor. Bunun yanı sıra takımımıza transferde şart. Şöyle bir çırpıda sayabileceğimiz 6-7 banko oyuncumuz var.

Takımımızın 4-5 nokta ve katkı verecek oyuncuya ihtiyacı var. Takımımıza moda deyimle level yada Türkçe anlamıyla seviye atlatacak oyuncuları almak bugünkü ekonomik koşullarda çokta kolay değil.
Bal liginde birçok takıma göre mütevazi bir kadromuz var. Yıllardır amatör ligleri yakından takip eden bir sporseverim. Bu senede takip ettiğim amatör futbol sitelerinden gördüğüm kadarıyla çok değerli kadrolu takımlar var.

Özellikle birkaç İstanbul takımı ile Sakarya ve Kocaeli takımları çok iyi kadrolar kurdular. Hepsi de bir şekilde karşımıza çıkacaklar.
Bugün elimizde bulunan kadro belki grup için iddialı olabilir ama daha ilerisi için kalan kısa sürede mutlak surette transfer yapmamız lazım.

Bu da ciddi bir maddiyat gerektiriyor. Bunun için son süre 4 Haziran Cuma. O tarihe kadar en azından 2-3 transfer yapmamız şart.
Defalardır yazıyorum. Yine yazayım. Bu ilçenin maddi gücü yerinde olan işadamları, yöneticileri takıma yardımcı olmalılar. Biz sporseverler takıma bir yere kadar katkı verebiliriz. Hepimizin cebindeki para, gücümüz belli.
Sürede çok kısa. Bu süreçte ne kadar para toplanacağı da üç aşağı beş yukarı belli. Benim naçizane bir fikrim olacak. Zeki başkanında geçtiğimiz günlerde dediği gibi her sene kulüplere dağıtılan bir meblağ var.
Bu sene ilçemizi de sadece Beykoz 1908 temsil edecek. Ellerini taşın altına koydular. İlçemizde az yada çok belediyeden kaynak alan 20-25 civarında kulübümüz var. Bildiğim kadarıyla bu sezon lige girmedikleri için para alamadılar.
Benim önerim, çağrım bu 20-25 kulüp bir sefere mahsus bu parayı Beykoz 1908 kulübümüze vermesi için belediyeden ricacı olsunlar. Hatta Beykoz 1908'in yanındayız. İlçemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz diye ortak paylaşım yapsınlar.
Belediyemiz ricamızı yerine getirip Beykoz 1908'e yardımcı olursa kulübümüz kimseyi mahcup etmeyecek, hedeflediği 3.lige ulaşacaktır açıklaması yapsınlar.
Beykoz 1908'in 3.lige çıkması ilçemize değer diğer kulüplerimize de vizyon kazandırır. Bundan kimse kaybetmez. Herkes kazanır.
Bu satırları yazıyorum diye sana ne kardeşim bu senin üzerine vazifemi diyen olabilir. Bu benim üzerime vazife olmayabilir ama vicdanıma vazife bir durum diye düşünüyorum.
Bu söylediğimi yapmaları kulüplerimize bir şey kaybettirmez. Aksine dayanışma açısından kulüplerimizi birbirine yakınlaştırır. Kulüplerimiz birbirine sahip çıkar. Gelecek yıllarda da makamı, mevkii si ne olursa olsun kimse takımlarımıza parmak sallayamaz. Posta koyamaz. Hakkını yemeye cesaret edemez.

Yazı: Ümit YILMAZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder