2 Haziran 2021 Çarşamba

BEYKOZ 1908'DE ARTIK SON HAZIRLIK MAÇLARI OYNANIYOR....BUGÜN 4-1 GALİP GELİNDİ


TFF Bölgesel Amatör Lig maçları için artık sayılı günler kala Sarı-Siyahlılarda son hazırlık maçları yapılıyor.

Bu kapsamda Beykoz Stadında kadrosunda değişik liglerde oynamış Afrika kökenli ve değişik ülkelerden oyuncular ile Türk Futbolcularının da yer aldığı Menajer Erol Özbek'in Karma Takımı ile bir maç daha yapan Beykoz 1908 A.Ş. Takımı sahadan 4-1 galip ayrıldı.



Boğaziçi takımında kadroya yeni dahil edilen isimlerden Mehmet Aydın ve Selçuk Kurt'un yanı sıra sezon başı antrenmanlarında yer alan ve geri dönen Kerem'de forma giydi.



Hafif sakatlıkları bulunan Takım Kaptanı Cenk Gür, Volkan Dinç, Onur Kandöken, Furkan Ar gibi isimler ise Takım Masörünün verdiği bilgi doğrultusunda saha kenarında adaptasyon çalışması yaptılar.



Öte yandan Erol Özbek Karma Takım ile yapılan özel müsabakanın ardından Teknik Direktör Ergun Ortakçı, bazı futbolcular ile özel bir çalışma yaptı.



Bülent Yıldan tarafından yönetilen Beykoz 1908, Karma Takım müsabakasında futbolcular sahada şu isimler ile mücadeleye çıktılar.



Beykoz 1908 A.Ş. : Meriç ( Dk.46 Muharrem ), Muhammed Can, Rıdvan ( Dk.25 Ahmetcan Bayraktar ), Kürşat ( Dk.46 Göktürk ), Mehmet Özdemir, Şenol Tütü, Talha Çetin ( Dk.46 Kerem ), Aziz Abaramak ( Dk.46 Mehmet Aydın ), Hasan Can Çetin, Alihan, Erdem Yılmaz ( Dk.46 Selçuk Kurt )

Erol Özbek Karma : Tale, Sareş, Sebo, Yasin, Tolunay, Yalçın, Erhan, Utkan, Emenike, İlker, Feyzullah ( Dk.38 Frido )



Dk.16 Sol kanattan gelişen Beykoz 1908 atağında Alihan'ın yaptığı ortada topla buluşan Erdem Yılmaz önce kontrol edip önünü boşalttıktan sonra vuruşunu yaptı, top üstten auta çıktı.



Dk.21 Koşu yoluna atılan topa hamlesini yapan Hasan Can Çetin, topu sürdü, ceza alanına girdi, Kaleci Tale kendisini karşıladığı anda güzel bir vuruş ile köşeden topu filelerle buluşturdu 1-0



Dk.24 Rakip ceza alanı sol tarafından ceza alanına girmeden şansını deneyen Erhan'ın vuruşunda Meriç köşeden filelerle buluşmak üzere olan topa uzanıp son anda kornere çeldi.

Dk.26 Beykoz ceza alanında yapılan harekete Hakem Bülent Yıldan penaltı kararı verdi. Topun başına geçen Erhan'ın sert şutunda top önce üst direğe çarptı sonra auta çıktı.



Dk.37 Sol kanattan bindirme yapan Ahmetcan Bayraktar ceza alanına yöneldi, müsait durumdaki Aziz Abaramak'a topu aktardı, yetenekli oyuncunun tek vuruşu ile top ikinci kez rakip filelerle buluştu 2-0.



Dk.39 Bir önceki pozisyonun adeta kopyası bu anda yaşandı, soldan Ahmetcan taşıdı, Aziz'e aktardı bu kez vuruşta top üstten az farka auta çıktı.

Dk.41 Konuk takım rakip yarı alanın sağ tarafından bir serbest atışı kazandı. Topu başına geçen Karmanın Emenike'sinin orta şut karışımı vuruşunda top yükselen oyuncuların arasından filelerle buluştu 2-1

Dk.46 Karma takımı ani çıkışlarından birini de bu anda yaptı, bir anda sağ kanattan ceza alanına giren Yasin'in vuruşunda köşesini kapatan Kaleci Muharrem uzanıp topu kornere çeldi.

Dk.56 Muhammed Acar sağ kanattan iyi kaçtı rakip ceza alanı ön direk yönüne yüksek bir orta yaptı, o noktaya hareketlenen Selçuk Kurt'un kafa vuruşunda top az farkla yandan auta çıktı.

Dk.58 Bu kez sol kanattan bindirme yapan Alihan'ın ceza alanına yaptığı güzel ortada bir kez daha topa yükselen Selçuk Kurt'un kafa vuruşunda top üstten auta çıktı.

Dk.63 Sol kanattan bir keza daha atağa çıkan Alihan'ın ortasında Hasan Can Çetin'in mükemmel kafa vuruşunda Kaleci Tale uçarak topu filelerle buluşmadan kornere tokatladı.

Dk.65 Kerem'in koşu yoluna bıraktığı topla buluşan Mehmet Aydın hızla rakip ceza alanına giriş yaptı, top köşeden filelerle buluştu 3-1

Dk.76 Beykoz 1908 takımında kazanılan Penaltı atışında topun başına geçen Şenol Tütü ters köşeden topu filelerle buluşturunca maçın da skoru ortaya çıkmış oldu 4-1

ERHA BEYKOZ / TALİP ERCAN


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder