27 Haziran 2021 Pazar

BAHADIR BAYRAM İLK KEZ RESMİ MAÇTA BEYKOZ 1908 FORMASI GİYDİ


Beykoz 1908 A.Ş. Takımında Alibeyköyspor ile oynanan sezonun kapanış maçında forvette görev yapan Bahadır Bayram ilk kez resmi karşılaşmada hem kadroya girdi hem de ilk 11'de maça çıktı.

Beykoz 1908 A.Ş. Altyapısında forma giyen ve attığı goller ile adından fazlası ile söz ettiren Bahadır Bayram ilk yarıda 45 dakika sahada kalırken heyecanlı olduğu gözlemlendi.

Sezon başından beri takım ile antrenmanlara çıkan hazırlık maçlarında da forma giyen genç oyuncu yer aldığı mevkide 4-5 ismin olması nedeni ile lig kadrosundan çıkarılmış 31 kişilik kadroda ise yer almakta idi.




Beykoz 1908 A.Ş. Takımında forvet hattında yer alan 4 futbolcu son iki maçtır kadroda bulunmuyor idi. Büyük umutlar ile alınan eski futbolculardan Gökhan Kılınç'ın yanı sıra hazırlık maçlarında attığı goller ile dikkatleri çeken Kocaelispor'lu Onur Kandöken ile transferin son günü kadroya katılan 36 yaşındaki tecrübeli isim Cumali Bulut'un sakatlıklarının bulunmasının yanı sıra Teknik Kadronun şans vermemesi nedeni ile takımdan ayrılan Erdem Yılmaz olmayınca bir önceki maçta orta sahada görev yapan genç Talha Çetin bu mevkiye çekilmiş idi.

2003 Doğumlu Bahadır Bayram, kadrodan çıkarıldıktan sonra arada geçen zaman zarfının ardından telefonla maç kadrosuna alındığını öğrenmiş antrenmanlara gelmiş idi. Bütün iyi niyetine rağmen sahada mücadele eden genç golcü ikinci yarıda kenara alındı.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder