27 Haziran 2021 Pazar

İLK MAÇA GÖRE BEYKOZ 1908'DE 9, ALİBEYKÖY'DE 7 OYUNCU KADRODA YOKTU


TFF Bölgesel Amatör Lig Marmara 1.Bölge 1.Grubunda son maça hiçbir iddiası olmadan çıkan Beykoz 1908 A.Ş. ve Alibeyköyspor Takımlarında ilk maçtaki kadrolara göre bir hayli değişik isimler forma giydiler.

Beykoz 1908 A.Ş. Takımında 16 Haziran Çarşamba günü Alibeyköyspor ile oynanan ilk maçın 18 kişilik kadrosundan 9 futbolcu rövanş maçında yer almazken, Alibeyköy Takımında ise bu sayı 7 idi.




Beykoz 1908 Takımında ilk maçta ilk 11'de yer alan Kaleci Meriç Bayram, Göktürk Demir, Cenk Güven, Alihan İstek, Ahmetcan Bayraktar ve Cumali Bulut dışında Yedek sıralarında olup 18 kişilik kadroda yer alan Gökhan Kılıç, Mehmet Özdemir ve Onur Kandöken son maçta kadroda yoktular.



 
Alibeyköyspor Takımında ise ilk maçta ilk 11'de müsabakaya çıkan isimlerden Özkan Tan, Suat Mede, Çağlar Yıldırım, Volkan Arslan ve Ramazan Akarsu dışında ilk 18'de yer alıp yedek kulübesinde maça başlayan isimlerden Hakan Sayar ve Kadir Esin'de rövanş maçında olmayan isimler idiler.




Boğaziçi Ekibinde bu sezon ilk kez 11'de yer alan hatta maç siftahı yapan isimler de vardı. Sol Bek Mevkiinde Furkan Ar ve Bahadır Bayram bu sezon 6.resmi müsabakada ilk kez forma giyip hatta ilk 11'de siftahı yapan isimler olurken. Takımın 3.Kalecisi olan Batuhan Poyraz'da forma ile tanışan isim oldu. 

Muhammed Can Acar yine ilk kez 11'de başlayan futbolcu idi. Oyuna sonradan dahil edilen Kürşat Günay sezonun son maçında forma ile tanışan bir diğer isim oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder