29 Haziran 2021 Salı

PAŞABAHÇESPOR'DAN FİKRET SİVRİ DESTEK AÇIKLAMASI VAR


Yarın ( Çarşamba ) gerçekleşecek olan İASKF Seçimleri öncesinde adaylara ilişkin destek açıklamaları peş peşe gelmeye devam ediyor.

Fikret Sivri ile Ali Düşmez'in çıkacağı yarış öncesinde Paşabahçe Spor Kulübünden Başkan Coşkun Okur imzalı bir açıklama geldi. 

" Amatör Spor Camiası için son derece önemli bir seçim olduğu kanaatini taşıdığımız İASKF Seçimleri için Kulübümüz Yönetim Kurulu Kararı ile Fikret Sivri'yi destekleme kararı aldığımızı kamuoyuna bir kez daha açıklamak isteriz. Biz bu seçim ile birlikte Amatör Spor Kulüplerini birkaç ayrı platformda temsil eden mevcut Başkan Ali Düşmez'in amatör kulüpler camiasına uzak, devamlı surette Profesyonel Lig maçlarında, Kupa törenlerinde görünme anının artık sona ereceği düşüncesineyiz. Amatörler artık gerçek temsil hakkını, kendi geleceklerini kendileri tayin etme hakkını elde edecek. Amatörlerin Sahipsizliği ve bu güne değin ağızlarına bir parmak bal çalma hali ortadan kalkacak. Fikret Sivri Yönetim olarak bunun kesinlikle gerçekleşeceği inancındayız. Yarın gerçekleşecek seçimlerim tüm amatör spor camiasına hayırlı olması dileklerimizle, saygılarımızı sunarız."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder