3 Temmuz 2021 Cumartesi

BEYKOZ'UN SPOR OKULLARI - BEŞİKTAŞ BEYKOZ FUTBOL OKULU


Beykoz'un Spor Okulları ziyaretlerimiz kapsamında 2.Adresimiz Beşiktaş Beykoz Futbol Okulu idi. Çok uzun yıllar öncesi Ercan Acar Yönetiminde hizmet vermeye başlayan Siyah-Beyazlıların Okulu 16.Hizmet yılını yaşamakta.


Kuruluşundan beri takipte olduğumuz BJK Beykoz Futbol Okulu Pandemi döneminde aç-kapa işlemlerinin muhatabı olan yerlerden idi. Bir ara Halı Sahaların açılması ile 3 haftalık bir hizmet sonunda yeniden tam kapanma hadisesi sonrasında kapılarına kilit vuran BJK Futbol Okulu Yaz Dönemine oldukça hareketli ve enerjik bir giriş yaptı.



ERHA Beykoz olarak Beykoz Yenimahallespor Yaz Futbol Okulu ile açılışını yaptığımız Spor Okulları ziyaretinde Çubuklu Dedeoğlu'nda bulunan tesislerin yolunu tuttuk. Ercan Acar yenilediği Antrenör kadrosu ile sıcak altında yoğun bir mesai yapmakta idi.



BJK Futbol Okulunda hem Okul Sorumlusu Ercan Acar, hem sporcular hem de velileri ile keyifli sohbetler yaptık. Yeri gelmişken söyleyelim, bizden duymuş olmayın ama, okuldaki sporcuların bazıları Galatasaray, bazısı Fenerbahçe taraftarı birkaç sporcu da takım tutmadığını söyledi. 



Demek ki bir şehir efsanesi daha çöktü çökecek gibi Fenerbahçe Futbol Okuluna gidenlerin hepsi Fenerbahçeli değil, Galatasaray Futbol Okuluna da gidenlerin hepsi cimbomlu değil...



Pandemi süresince derslerin bile evden yapıldığı aylar zarfından bazı sporcular ki bunlar Ercan Hocanın emek verdiği önceki dönem katılımcıları olmakta 1 sene zarfından o kadar kilo almışlar ki, başarılı hoca onlar için ayrı bir eğitim programı, listesi vermekte.



Beşiktaş Beykoz Okulu bu güne değin Profesyonel Lig altyapılarına birçok öğrencisini, sporcusunu göndermiş olmanın haklı gururunu yaşarken bu anlamda ilçemizde tanınma oranını daha da üst seviyelere taşımış durumda.


Belli bir ücret karşılığı haftanın 2 gününde 6 ayrı zaman diliminde değişik yaş gruplarından sporcular antrenmanlara katılım sağlamakta. Bunun yanı sıra Ercan Hoca mütevazilik yapıp söylemek istemese de biz hayat şartları nedeni ile kıt kanaat geçinen ailelerden bazı çocukları da ücret alınmadan okula alındığını bilmekteyiz.


Beykoz Beşiktaş Futbol Okulu değişik dönemlerde değişik kentlerde Türkiye genelindeki BJK Futbol Okullarının katılımı ve diğer konuk takımların da iştiraki ile düzenlenen Özel Turnuvaların hepsinden derece ile dönen bir okul. Hatta bu kamp dönemi sonrasında Beşiktaş Kulübünün altyapı futbol akademisine de bu güne değin birçok futbolcusu da seçilmiş, antrenmanlar için davet almış.





 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder