29 Haziran 2021 Salı

ANADOLUHİSARI İDMANYURDU SK MASTER ATLETLERİ DESTAN YAZMAYA DEVAM EDİYOR


Beykoz İlçesinde sporun sadece futboldan ibaret olmadığının en bariz örneği Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulübü ile örneklenebilir.

Değişik spor dallarında Yeşil-Sarılı forma ile çıkılan müsabakalardan alınan başarılı sonuçlar Asırlık Çınar'da mutluluk ve heyecanla karşılanmakta.

Öte yandan sporun sadece belirli yaş gruplarını içermediği değişik spor dallarında masterler-veteranlar kategorisinde de alınan başarılı sonuçlar ile bu kulübümüz iyi bir örnek konumunda.



Beykoz İlçesinin Asırlık Çınarının Başkanı Cenk Nur, son gelen başarıların ardından yapmış olduğu paylaşımda şu ifadelere yer verdi...

" Türkiye Masterlar Şampiyonası'nda Kulübümüz adına yarışa katılan değerli büyüğümüz Fazlı Bayram Hadi 10000 Metre Koşusu'nda 43:10'luk derecesiyle Türkiye Rekoru kırarak kulübümüzü her zaman olduğu gibi yeniden gururlandırdı. Özverisiyle her zaman kulübümüze destek olan Fazlı hocamıza teşekkür ve saygılarımızı sunuyoruz. Öte yandan aynı gün yarışa çıkan bir diğer sporcularımızdan Yakup Türk 10 Bin Metrede ikinci olurken, Hüseyin Özgürgün ise 200 Metre yarışında aldığı ikincilik ile her zaman olduğu gibi kulübümüzü başarı ile temsil etmişlerdir. Tüm Atletlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. "


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder