23 Ağustos 2021 Pazartesi

BEYKOZ 1908 A.Ş.'DE TEKNİK DİREKTÖR HAKAN ÇOBANOĞLU İMZASINI ATTI



Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Beykoz 1908 A.Ş. Futbol Takımı 2021-22 Sezonu için Teknik Direktör Hakan Çobanoğlu ile anlaşma imzaladı. 

Sarı-Siyahlıların Beykoz Stadındaki Kulüp Merkezinde yapılan imza töreni ile Boğaziçi Ekibinde Hakan Çobanoğlu dönemi resmen başlamış oldu.

Kemal Özgüner'in Spor Vizyon TV adresinden canlı olarak ekranlara taşıdığı imza töreninde Kulüp Başkanı Zeki Aksu ile birlikte Kulüp Sponsorlarından Enisler Grup adına Genel Müdür Ruhan Ege hazır bulundular.

Beykoz 1908 A.Ş. Kulüp Başkanı Zeki Aksu imza töreninde yaptığı konuşmada Hakan Çobanoğlu'nun değer verdikleri takdir ettikleri bir Teknik Direktör olduğuna dikkat çekerken, " Hakan Hocamız Beykoz İlçemizden yetişmiş yıllarca profesyonel liglerde top oynamış, gol krallıkları yaşamış özellikle de 8 sene Ankaragücü takımında forma giymiş bir birçok takımda görev yapmış bir isim. Değişik takımlarda Teknik adamlık kariyeri olan ve en son olarak da geçen sezon TFF 3.Liginin İstanbul temsilcilerimizden olan Halide Edip Adıvar SK Takımında görev yapmış ve son sıralarda iken göreve başladığı takımını Play-Off kapısına kadar getirmiş bir isim. Kendisine birçok teklifler ve talepler olmasına karşın Beykoz'u tercih etmiştir. Rahmetli Babası Ali Çobanoğlu Beykoz futbol takımında 1959-60 yılları arasında profesyonel olarak forma giymiş forma giymiş ve B.Ali olarak tanınır. Kendisine teklif ilettiğimiz zaman hiç ikiletmeden, büyük fedakarlık yaparak, annesinin süt hakkını ödemek anlamında, kendisini yetiştiren babasına borcunu ödem anlamında Beykoz'a imza atamayı seve, seve kabul etti. Şahsım ve yönetim kurulum adına teşekküre ediyoruz. Gönül ister Hakan Hocamız ile üst üste başarılar gelsin, o amaçla buraya getirdik. Herkesin bu sezon destek vermesini istiyoruz, herkesin desteğine ihtiyacımız var. dedi



Beykoz Spor Kulübüne son 4 yıllık süreçte Ana Sponsor olarak katkıları olan Enisler Şirketler Grubu Genel Müdürü Ruhan Ege ise imza töreninde bir konuşma yaptı. Beykoz'un değerli bir Kulüp olduğuna dikkat çeken Ege, " Tarihini anlatmaya gerek yok, içinde spor sevgisi olan herkesin bildiği tarihi bir kulüpten bahsediyoruz. Biz de Enisler Grup olarak Kulübe destek olmayı boynumuzun borcu görüyoruz. Hakan Hocamız ile birlikte bu sene ve önümüzdeki senelerde daha üst liglerde olmak için her katkıda bulunmaya hazırız. " diye konuştu.

Beykoz 1908 A.Ş. Futbol Takımının Yeni Teknik Direktörü Hakan Çobanoğlu ise yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi...



" Hem başkanımız hem de Ruhan Bey çok güzel şeyler söylediler. Tabi Başkanımız bu görevi teklif ettiğinde heyecanlandım. Çünkü Beykoz'un nasıl bir takım olduğunu biliyorum geçmişten. Artı olarak da benim Babam Ali Çobanoğlu...Ali deyince kimse tanımaz ama Büyük Ali deyince herkes tanır. O yüzden benim de bir fedakarlık yapmam gerekiyordu. Buraya gelmeden önce düşündüm evet, Beykoz'u güzel yerlere getirmemiz gerekir çünkü son zamanlarda beklenen çıkış gerçekleşemedi. Ama bu işin içine bu ilçeden yetişmiş biri olarak kendimi de katarak söylüyorum hep birlikte fedakarlık yapacağız, bir sinerji yakalayacağız. Burada herkese iş düşüyor. Sadece başkanımıza, yönetime, bana değil buradaki herkes her fert bu takıma destek vermek zorunda. İnşallah bu sinerji ile beraber çok çalışarak takımızı çok iyi yerlere getireceğimize inanıyoruz. Kendime güveniyorum, takıma da güveneceğim, çok iyi bir takım yapacağız ve Beykoz'u en iyi yerlere getireceğiz diyorum. Geniş bir kadro yapacağız ancak ben hedefi olan hedefini yakalayamamış genç oyuncuları da tercih edeceğim, ama önemli olan yetenekleri tabi...bunları ön plana çıkartacağız, çok çalıştıracağız...onları hem bir yere getirirken hem de takımızı bir yere getirmiş olacağız. Tabii ki tecrübeli arkadaşlarımız da takımımızda olacak ama benim planlamam bu yönde ama genelde hedefi olan aç ve hedefi olan oyuncularla yola çıkacağız diyorum. Profesyonelliği bitirmekte olan son demlerini yaşayan futbolcular ile değil dediğim yapıdaki isimler ile lige gireceğiz. Bildiğimiz oyuncular var, zaten transfer zamanındayız görüşmelerimiz devam ediyor. "

TALİP ERCAN - ERHA BEYKOZ


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder