23 Ağustos 2021 Pazartesi

BEYKOZ İLÇESİ SPOR CAMİASI BÜLENT MÜDÜRÜNÜN NİKAH TÖRENİNDE İDİ


Beykoz İlçesinde görevde olduğu sürece başarılı çalışmaları ile iz bırakan bir kamu yöneticisi olan Beykoz İlçe Gençlik Spor Müdürü Bülent Küçük'ün Nikah töreninde Beykoz Spor Camiası da hazır bulundu.


Beykoz Belediyesi Kanuni Kent Ormanı Nikah Salonunda gerçekleşen Nikah Töreni ile hayatını Derya Kaygusuz ( Küçük ) ile birleştiren Bülent Küçük, Beykoz'daki sevenlerinin katılımı nedeni ile mutlu idi.




Beykoz Belediye Başkan Yardımcılarından Fatih Sağlam tarafından kıyılan Nikahta Şahitlikleri ise İstanbul Gençlik Spor İl Müdürü Prof.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu, Beykoz İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Beykoz Eski Kaymakamı Ahmet Katırcı, Beykoz Belediye Başkan Yardımcılarından Engin Köklü ve MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman yaptılar.




Beykoz İlçesi Spor Camiasından katılım sağlayan isimler arasında ise TÜFAD İstanbul Şube Başkanı Doç.Dr.Mehmet Yorulmazlar, Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir başta olmak üzere spor kulüplerinden temsilciler, İlçe Spor Müdürlüğü personelleri, ilçe kamu birimlerinden isimler yer aldılar.




ERHA Beykoz olarak maalesef çok istememize karşın Bülent Küçük Müdürümüzün bu mutlu gününde yanında olamadık...bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz...


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder