24 Ağustos 2021 Salı

KAVACIKSPOR FUTBOL OKULUNDA HAZIRLIK MAÇLARI DEVAM EDİYOR


Beykoz İlçesinde Altyapı Takımlarına verdiği önem ile dikkatleri çeken kulüplerden olan Kavacıkspor Yaz Dönemini dolu, dolu geçirmekte. 

Yeşil-Beyazlı ekipte hafta içinde yapılan antrenmanların sonrasında hafta sonlarında yapılan müsabakalar özellikle veliler tarafından yoğun biçimde takibe alınmış durumda.




Kavacıkspor Futbol Okulu hazırlık maçları kapsamında 15 Temmuz Şehitler Stadında Boğaziçi 1907 Takımının konuk etti. Müthiş bir mücadelenin sahaya yansıdığı maçı takip eden sporcu velileri tabiri caizse heyecandan hop oturup, hop kalktılar.




Kavacıkspor Sportif Direktörü Murat Yılmaz çalışmalar ile ilgili yaptığı özel açıklamada oynanan hazırlık maçlarında kesinlikle alınan skorla bakmadıklarının altını çizerken, " Bilindiği üzere çok uzun süre futboldan ayrı kalan çocuklarımız Yaz Döneminde yeniden futbol ile buluştu. Daha önceden spor okulumuza gelenler dahil neredeyse tüm bilgileri sıfırdan yeniden vermeye başladık. Gelinen zaman diliminde bir hayli mesafe kat edildiğini görmek güzel. Sıklıkla yaptığımız hazırlık maçlarında biz skordan önce çocukların maç deneyimlerini, saha içinde duruşlarını ortaya koydukları mücadeleleri dikkate alıyoruz. Velilerimiz ise çocuklarının oynadığı her maçtan galip gelmelerini beklemekte. Onlar açısından oluşan bu beklentiyi anlamak mümkün ancak biz olaya farklı açıdan bakıyoruz. " dedi.




Yaptıkları işin kesinlikle aceleye getirilmemesi gerektiğini ifade eden Yılmaz,"  Bu işte sabır çok önemli, her maçtan çıkarılacak dersler olmakta. Antrenör arkadaşlarımız ile her maç sonrasında değerlendirme toplantıları yapıyoruz. Dünyada ve ülkemizde yaşanan pandemi süreci ortada, İnşallah bu günlerin geride kalması en büyük temennimiz aynı zamanda eğitimci kimliğimi de katarak söyleme isteri ki geride kaybedilmiş bir buçuk yıllık süreç var ve bu açığın kapanması için bizde yoğun ve ciddi bir mesai harcamaktayız " diye konuştu.

TALİP ERCA - ERHA BEYKOZ
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder