24 Ağustos 2021 Salı

ÖRNEKKÖYSPOR FUTBOL AKADEMİSİNDE REKOR SAYIDA SPORCU VAR

 

Beykoz İlçesinin Amatör Spor Kulüplerinden Örnekköyspor'da yüzler gülmekte...


Yılların deneyimli kulüplerinin altyapı-futbol okullarına sınırlı sayıda sporcu bulabildiği günümüzde Yeşil-Beyazlılar 100.sporcunun kim olacağını konuşmakta...




Örnekköyspor Spor Kulübü Başkanı İsmail Türkoğlu yaptığı açıklamada uzun vadeli hedefleri olduğunun altını çizerken, " Hani bir tabir vardır ya - Sütten ağzı yanan, yoğurdu üfleyerek yermiş - diye işte biz bunu zaman içinde bir hayli sıkıntılar da yaşayarak çektik. Eğer ki sizin altyapınız sağlam değilse geriden gelecek sporcularınız yok ise ne kadar şampiyonluk da yaşasanız bir yere gelip tıkanırsınız. Biz de A Takım düzeyinde bunu yaşadık. Beykoz'da altyapı anlamında başarılı takımları uzun süre inceldik gereken notları aldık. B anlamda altyapımızda gerçekten de çok kaliteli isimler ile çalıştık, Sabahattin Ömür ile başladığımız süreçte yeni dönemde Beykoz İlçemizde üst düzey takımlarda başarı yakalamış değerli hocalarımız ile yeni bir süreci başlattık. Hatta spor camiasından birçok dostumuz bu isimleri nasıl bir araya getirdiniz diye bize şaşkınlıklarını da ifade etmediler de değil. Dinçay Atmaca, İhsan Eken, Caner Maden, Aydın Kurçenli gibi deneyimi antrenörler ile çalışmak gerçekten de hem keyif verici hem de yarınlarımız için bizleri umutlu olmaya sevk etmekte " diye konuştu.



Örnekköyspor Başkanı İsmail Türkoğlu'nu oldukça heyecanlı gördük, nedeni ise sporcu sayısının üst sayılara ulaşmış olması...Başkan Türkoğlu bu konuda şimdilerde 100.sporcunun kim olacağı yönünde tatlı bir heyecan yaşadıklarının altını çizerken, " Size bu açıklamayı yaptığım saatlerde 93.sporcumuzun kaydını da yapmış bulunmaktayız. Tabii ki bu işe yıllarını vermiş birçok kulüp varken bizlerin bu sayılara hele ki resmi olarak mahalle konumuna geçilse de hala da bir köy gibi görünen, bilinen yerin spor kulübü olarak müthiş bir heyecan yaşadığımız da ortada. Bunları bize yaşatan değerli antrenörlerimizin her birine ne kadar teşekkür etsek az " dedi.

TALİP ERCAN - ERHA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder