1 Aralık 2021 Çarşamba

ANADOLUHİSARI İDMANYURDUSPOR ATLETLERİNDEN YENİ BAŞARILAR PEŞ PEŞE GELDİ


Türk Sorunun Asırlık Çınarlarından olan Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulübünde futbol dışı branşlardan sevindirici haberler peş peşe gelmeye devam ediyor...

Özellikle Atletizm dalında adından söz ettirmeye başlayan Yeşil-Sarılı camiadan yüzleri güldüre son haberler Fahrettin Deniz İhtiyaroğlu ve Gürkan Çekiç ile geldi.

Bölgesel Kros Ligi kapsamında Kırklareli İlinde düzenlenen 1.Kademe Yarışlarına katılan sporculardan Gürkan Çekiç Marmara Bölgesi ikincisi olmayı başardı. 

Başarılı Atlet bu başarısı ile önümüzdeki haftalarda yapılacak 2.Kademe yarışlarına da katılma hakkını elde etmiş oldu.

Anadoluhisarı İdmanyurduspor Kulübü adına bir sevindirici haber de Fahrettin Deniz İhtiyaroğlu ile geldi..." İstanbul'u Koşuyorum " Yarışları " Esenyurt Etabında " yarışa katılan sporculardan olan yılların deneyimi katılım sağladığı 60-64 Yaş Grubunda 1.oldu.

Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi de olan bir başka koşusu olan Erkan Balkan ise geçtiğimiz günlerde yapılan Kıtalararası Avrasya Maratonunda ilk kez en üst koşu sınırı olan Maratonda 42 Kilometrelik parkuru tamamlayan isimlerden olmayı başarmış idi.

Balkan kısa mesafeler ile başladığı bu spor dalında azmedilirse ne kilonun ne de deneyimsizliğin başarılı biçimde bir yarış tamamlamaya engel olamayacağını da fazlası ile kanıtlamış olmuş idi...Erkan Balkan 42 Kilometrelik Maratonu azmedip sonuna kadar götürüp 4 Saat 52.52'lik sürede tamamlamayı başarmıştı.



Bu haberlerin gelmesi ile birlikte kutlama mesajı yayınlayan Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulübü Başkanı Cenk Nur sporun her dalında olma projeleri kapsamında en güzel örneği Atletizm dalında yaşadıklarına dikkatleri çekerken, " Değişik Yaş Kategorilerinde katılım sağladığımı koşulardan dereceler ile dönmek bizleri fazlası ile mutlu etmekte. Anadoluhisarı İdmanyudu Spor Kulübümüz forması ve araması ile katlım sağlayan herkese şahsım ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım adın teşekkürlerimi sunmak istiyorum " diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder