2 Aralık 2021 Perşembe

ÇUBUKLUSPOR, KÜÇÜKÇEKMECE DERSİNE İYİ ÇALIŞIYOR !


Beykoz İlçesini İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grubunda temsil eden Çubukluspor Cumartesi günü konuk edeceği Küçükçekmecespor'u eli boş göndermek istiyor...



Mor-Sarılı Ekipte Takım Genel Kaptanı Mehmet Şahin maçın çok zorlu geçeceğinin farkında olduklarını söylerken, " Rakibimiz profesyonel liglerde mücadele etmiş bir camia takımı. Hedefi olan bir takıma karşı oynayacağımız bu maçı tabii ki fazlası ile önemsiyoruz. Bu maç öncesinde kadromuzda sakatlıklar, hastalık nedeni ile eksiklikler yaşıyoruz. Bu maç için diyeceğim net ifade şu olacak ki o da 6 puanlık bir maç olacak gibi. Bizim galip gelmemiz halinde maç eksikliği ile rakibimizi de geçmiş olacağız, onların 1 maç da Bay'ı bulunmakta " diye konuştu.



Çubukluspor'da Teknik Sorumlu Lokman Balcı'da kadroyu nasıl kuracağı şeklinde düşünceler belirmiş durumda...sakatlıkların oyunlarına kesinlikle etki ettiğine vurgu yapan Balcı, " Bu maç her iki takımın yanı sıra diğer takımların da sonucunu merakla beklediği bir maç olacak. Mutlak surette galip gelmek istiyoruz, çükü bu maç sonrasında zorlu bir maç maratonu bizi bekliyor olacak " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder