1 Aralık 2021 Çarşamba

KAVACIKSPOR U16 TAKIMININ ZİRVE TAKİBİ DEVAM EDİYOR !


İstanbul Amatör Liglerinde U16 Yaş Kategorisinde dikkatleri çeken bir diğer Beykoz temsilcisi ise Kavacıkspor olmuş durumda...

U16 Yaş 47.Grubunda çıkmış olduğu 5 maçın ardından 4 galibiyet 1 de mağlubiyeti bulunan Yeşil-Beyazlılar Lider Pendik Velibabaspor'u takibe devam ediyor.

Geride kalan hafta sonunda Alper Aydın Yönetiminde Kavacıkspor 15 Temmuz Şehitler Stadında İstanbul Ataşehirspor'u konuk eden Yeşil-Beyazlılar mücadeleden 12-0'lık skor ile ayrılmış idi.

İzleyenlere keyif veren müsabakada günün golcüleri ise 3 golle İlker Eren Gedik, 2'şer golle Ramazan Gökçe, Muhammed Sefa Karataş ve Bilal Erdem Kavrak ile bire gole imzalarını atan Yusuf Taha Ergun, Yasin Bilal Saraç ve İsmail Hakkı Önder idi.

Kavacıkspor Futbol Direktörü Murat Yılmaz maçlarda sahaya güzel şeyler yansıtma düşüncesinde olduklarını söylerken, " Gelişim çağındaki bu futbolcu kardeşlerimize gerek saha içinde gerekse de saha dışında her türlü desteği verme gayretindeyiz. Önemli olan atılan gollerden öte sahadaki duruşları, oyun disiplinleri " diye konuştu.

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder