1 Aralık 2021 Çarşamba

PAŞABAHÇE U16 TAKIMI LİDERLİĞİNİ 6 GOLLE SAĞLAMA ALDI


İstanbul Amatör Ligleri U6 Yaş kategorisi 39.Grubunda ilk iki sırayı paylaşan Paşabahçespor ile Beykoz İdmanyurduspor Takımlarının mücadelesinden çıkacak sonuç merak konusu idi...

beklenenin aksine maçı rahat kazanan Paşabahçespor liderliğini iyiden iyiye sağlama almış oldu.

Ortaçeşme Stadında geride kalan hafta sonunda oynanan maç öncesinde her iki takım da 12'şer puan ve namağlup yola devam etmekte idi.

Zafer Keleş Yönetimindeki Paşabahçespor U16 Yaş Takımı ,lk yarım saatlik dilimde golcü oyuncusu Ferdi Çolak ile bulduğu 3 gol ile oyunda hakimiyeti tamamen ele geçirirken ilk yarısını 4-0 önde tamamladığı mücadeleden 6-1 gibi farklı bir skor ile galip ayrılmış idi.

Grupta puanını 15'e çıkaran Yeşil-Kırmızılı ekip hafta sonunda ise Paşabahçe Stadında Ataşehir Yoncaspor'u konuk edecek.

Takım Antrenörü Zafer Keleş yaptığı açıklamada, " Bu sezon çok farklı bir görüntü çiziyoruz, verilen pandemi arası sonrasında futbolcularımız adeta maça susamış izlenimi vermekte. Bu da oynadığımız maçlarda bize pozitif bir görüntü olarak geri dönmekte. Başarımızı sezon sonuna kadar taşıma düşüncesindeyiz " diye konuştu.

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder