3 Aralık 2021 Cuma

GÜMÜŞSUYUSPOR 5'DE 3 MORALLE BAHÇELİEVLER SOĞANLI MAÇINA ÇIKACAK


Bu sezon tabiri caizse " Sakata gelen " bir takım görüntüsü çizen Gümüşsuyuspor'da hafta sonunda oynanacak Bahçelievler Soğanlı maçının hazırlıkları sakatlıklar altında devam etti !

Boğaziçi temsilcisinde Takım Antrenörü Kamil Çolak, artık bir galibiyet serisi başlatmanın zamanının geldiğine vurgu yaparken, sakatlıkların can sıktığını söylerken şu ifadeleri kullandı...



 " Bu sene yaşadığımız sakatlıklar bizi fazlası ile etkiledi...5 tane önemli oyuncumuzun sakatlığının denk geldiği hafta içi , hafta sonu maçlarında puan alamadık...Bu arkadaşlarının tedavileri devam ediyor oyuncularımızdan 3 tanesi hafta sonu maça yetişecek gibi 2 tane oyuncu oynayamayacak. Ortaçeşme Stadında  oynayacağımız Bahçelievler Soğanlı maçı ile bir galibiyet seri yakalamak istiyoruz...Sakat oyuncularımızın  yerine görev alacak  arkadaşlar sahada en iyi mücadeleyi yapıp +3 puanı kazanan taraf olmak istiyoruz. "

Gümüşsuyuspor Kulüp Başkanı Mustafa Kurtuluş ise bu sene lige katıldıkları kadroda yaşanılan talihsiz sakatlıkların kendilerini de üzdüğünü söylerken, " Bu konuda diyecek kelime bulamıyorum, sezon başından beri hiçbir maçımıza tam kadro çıkamadık. Mücadele eden her bir oyuncumuz elinden gelen sahaya yansıtmaya çalışsa da puan kayıpları yaşadık. Neyse ki bu hafta Kamil Hocamız bazı futbolcuların maça yetişeceği bilgisini verdi. Bu bile bize ekstra moral olacak gibi...hayırlısı ile 3 puan alıp stresi üzerimizden atmak istiyoruz " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder