1 Aralık 2021 Çarşamba

MEHMET ALİ TOMAR'DAN SAHA İÇİNDEKİ FUTBOLCUYA KRİTİK MÜDAHALE GELDİ


İstanbul Amatör Liglerinde her hafta sonu oynanan müsabakaların ardından kamuoyuna değişik haberler de yansımakta...

Kimi takımlar deplasmanda saldırıya maruz kalmaktan dertli kimileri ise rakiplerinin gol atmaya doyamamalarından dertli...kimileri ise hakemlerin maçlarını katlettiği iddiasında bulunmakta...

ERHA Beykoz olarak hafta onu maçlarının ardından yansımaları, takımlardan görüşleri vaktimiz yettiğince haber olarak sayfalarımıza taşımaktayız.

Bugün işte geçen hafta maçlarına damga vuran olaylardan birini sizler için derleyip aktaralım dedik...

Kavacıkspor 15 Temmuz Şehitler Stadında oynanan TFF Bölgesel Amatör Lige dahil Kavacıkspor-Yeşilköyspor maçında ev Sahibi Takımda Masör-Sağlık Görevlisi olarak görev yapan Mehmet Ali Tomar, maçın ardından Kulüp Binasındaki işlerini hallettikten sonra sahada oynanmakta olan Kavacıkspor-Acıbadem Üsküdar U16 Yaş Grubu maçını izlemekte iken maçta talihsiz bir pozisyon sonrasında yaşanan Sakatlık anına yaptığı müdahale ile bir kez daha gönülleri fethetmesini bildi.

Acıbademspor takımından bir futbolcu bir pozisyonda kafası üzerine düşünce yere vurma nedeni ile bilici gitti...o anda sahada şok, telaş koşturma, yaşanırken pozisyonu tribünden gören Mehmet Ali Tomar koşarak geldi ve ilk müdahaleyi saha içinde yaptıktan sonra 112 Ambulansa Haber iletti...Ambulans gelene kadar kendi kontrolünde müdahaleye devam eden Tomar, genç futbolcunun hastaneye sevki sonrasında dua ve teşekkürlerin muhatabı olmuş idi...

Mehmet Ali Tomar geçmiş yıllarda da Beyoğlu Stadında oynanan Çıksalınspor-Beykoz 1908 maçında bir pozisyon sonrasında dili boğazına kaçan Beykoz 1908 Futbolcusu Ömercan Soydan'a  saha kenarından tribünlerden maçı takipte iken yaşanan sakatlık anını görünce sahaya girmiş ve ilk müdahalesi ile olası kötü durumun önüne geçmiş idi.

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder