16 Aralık 2021 Perşembe

BEYKOZ 1908'DE TAKIM MENAJERİ EROL ÖZBEK'DEN ÖNEMLİ BİR UYARI VAR


TFF Bölgesel Amatör Ligde ilk yarının bitimine 2 maç kala Sarı-Siyahlı Takımın Menejeri Erol Özbek'den camiaya önemli bir uyarı geldi.

İlk yarıda kendi sahalarında oynayacakları Devrek Belediyespor maçının hem skor hem de bir sonraki yani 2.Yarının ilk iç saha maçı olan Maltepespor maçı için çok önemli olduğuna dikkatleri çeken Menajer Özbek, taraftarlardan Devrek Maçında sükunetlerini temin etmelerini rica etti...Erol Özbek Kulüp Sosyal Medya hesaplarından da yapılan açıklamalarında şu ifadelere yer verdi...



" Büyük Beykoz taraftarının hakkı ödenmez. Şampiyonluğun dışında hiçbir sonuç bu Büyük taraftara yakışmaz. Unutulmaması gereken bir husus grubumuzda yer alan takımlarla maddi anlamda uçurumlar var. fikstür çekildiğinde tüm takımları analiz ettik. yarattığımız genç ve dinamik ekiple maksimum puan toplamak en önemli hedefimizdi. Genc ve dinamik ekibimiz sizlerin de gözlemlediği üzere neredeyse bütün maçlarda biraz futbol şansı yanında  olsa en az altı puan hanemize yazdırabilirdik. Bu Pazar günü oynayacağımız Devrek müsabakası her anlamda müthiş bir önem arz ediyor. Kazanmak için elimizden gelenin iki katı performans sergileyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bu maçın bir başka önemi de; bu müsabakada sonra oynayacağımız Maltepe müsabakası öncesi son iç saha müsabakası olması. Bu müsabakada üç puan almak istiyoruz ama, en az üç puan kadar Maltepespor müsabakasında tıklım tıklım tribünler önünde üç puana ulaşmak istiyoruz. Biz ne kadar iyi takım olursak olalım Boğazın Yargıçları yanımızda olmadığı zaman arzumuz, gücümüz, konsantremiz, kazanmak için bize gereken tüm fonksiyonlarımız sekteye uğrar. Devrekspor müsabakasında gelen tüm taraftarımız ikinci yarının ilk iç saha maçı olan Maltepe maçını asla unutmasın. Bu pırıl pırıl gençlerimizin size ihtiyacı var. Bu güne kadar her müsabakada kazanmasalar dahi sizin sevginizi, şefkatinizi ve ilginizi  kendilerine hep hissettirdiniz. Onlarda sizleri mutlu edemese de bir şekilde gösterdikleri mücadele hırsları ile teselli ettiler. İnşallah bu gençlerimiz sizlerin bilinçli desteğiyle son iki müsabakadan alınlarının akıyla çıkacaklar. "

ERDEM ERCAN / ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder