14 Aralık 2021 Salı

KAVACIKSPOR'UN EMEKÇİSİ HATİCE AKYILDIZ'A HEM PLAKET HEMDE FORMA HEDİYESİ VARDI

 

Kulüplerde bazı insanlar vardır onlar görünmez kahraman olarak adlandırılırlar...yaptıkları çalışmalar ile katkıda bulunma gayretinde olurlar kulüpleri için...

İşte onlardan birisi de Kavacık Spor Kulübünün Ahçısı, Çaycısı Hatice Akyıldız...geçen Ekim ayında kulüp tesislerinde yapılan adı Çubukluspor ve Fenerbahçe ile özdeşleşen Hüseyin Yazıcı ( Telli Hüseyin ) Grossroots C Antrenör Eğitim Kursunda emek harcayanlardan birisi de Akyıldız idi. 

TFF-TÜFAD işbirliği ile yapılan kursa Kavacıkspor Kulübü hem tesislerini açmak sureti ile hem de diğer verdiği hizmetler ile alkışı hak etmiş idi. İşte o eğitim programında soğuk havalarda Hatice Akyıldız'ın çayları, çorbaları adeta imdada yetişmiş idi.




Eğitim programının tamamlanmasının ardından TÜFAD İstanbul Şubesi Hatice Akyıldız'a verdiği hizmetler sonrasında bir plaket sunmuş idi. 

Geçen hafta sonunda oynanan TFF Bölgesel Amatör Lige dahil Kavacıkspor-Arifiye Kalaycıspor müsabakası öncesinde İASKF Genel Sekreter Yardımcısı ve Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı da olan Asım Özdemir Hatice Akyıldız'a beraberinde BİSK Genel Sekreteri İkker Güner ile TFF tarafından özel yaptırılan Türk Milli Futbol Takımı formasını taktim etti.

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder