16 Aralık 2021 Perşembe

ORTAÇEŞMESPOR'DA BÜYÜKÇEKMECE MİMARSİNAN HAZIRLIKLARI DEVAM ETTİ


İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grubunda Beykoz İlçesini temsil eden Ortaçeşmespor'da hafta sonunda oynanacak olan Büyükçekmece Mimarsinan hazırlıkları devam etti.

Bordo-Beyazlı ekipte geride kalan hafta sonunda oynanan İstanbul Esenyurt Ordu karşılaşmasının beraberlikle bitmesinin buruk bir sevinci yaşanmıştı.



Ortaçeşmespor Takım Antrenörü Çetin Nalbantoğlu kazanmaları gereken bir maçı beraberlikle kapamalarından dolayı üzüntü yaşadıklarına dikkat çekerken, " Haftalardır sakatlıklar nedeni ile istenen oyunu maalesef sahaya yansıtamıyoruz. Maç geneline bakacak olursak bunca sıkıntıya karşın 2-0 geriden gelip maçı beraberlikle tamamlamak buruk da olsa bir sevinç yaşatmadı değil. Hafta sonunda yine önemli bir deplasman maçımız var. Rakibimiz alt sıralardan uzaklaşmak için maça önem verecek. Biz de deplasmanlarda etkili oynayan bir takımız. Mimarsinan Stadından puan ile dönmek istiyoruz " dedi.



Ortaçeşmespor Kulüp Başkanı Mazlum Çoktin ise şanssız maçlar yaşadıklarını söylerken, " Bu sezon öyle ya da böyle tamamlanacak. Takımda kilit rol üstlenmiş oyuncuların yaşadıkları sakatlıkların ceremesin çekiyoruz. Sezon başından beri bu durum devam ediyor. Hafta sonunda zorlu bir maç daha bizi bekliyor. Stres yapmadan güzel bir oyun ile evimize galibiyetle dönmek istiyoruz. Sahaya çıkan her bir futbolcumuz bizim için değerli, anlık skor ne olursa olsun pes etmeyen bir yapıları var. Bu da beni açıkçası bu zorlu maç öncesinde iddialı konuşmaya sevk ediyor " şeklinde konuştu.

ERDEM ERCAN / ER-HA BEYKOZ


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder