3 Ocak 2022 Pazartesi

BEYKOZ 1908 SPORTİF DİREKTÖR EROL ÖZBEK, " İKİNCİ YARIDA ÇOK FARKLI BİR BEYKOZ 1908 GÖRECEKSİNİZ "


TFF Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1.Grubunda mücadele eden İstanbul Temsilcilerinden Beykoz 1908 A.Ş. Takımında ikinci yarıya umutla bakılıyor.

Yeni yılın ilk haftasında antrenmanlara başlayacak olan Boğaziçi Ekibinde Sportif Direktör Erol Özbek ER-HA Beykoz'a verdiği özel röportajda hem ilk yarı değerlendirmesinde bulundu hem de sezonun ikinci devresini içeren açıklamalarda bulundu.

Konuşmasının başında rakamsal eklemeler ile Beykoz 1908 Takımının TFF Bölgesel Amatör Lig genelinde ilginç bir istatistiğe sahip olduğunu vurgulayan Özbek, " Gruplar çekildiğinde, biz mantıklı insanlarız, akıllı insanlarız haddimizi de çok iyi biliyoruz...belediyelerden 2,3trilyon yardımlar alan , en az alanın 500 bin lira olduğu bir ligde böyle takımları çok iyi şartlarda belki yenebiliriz ama normal şartlarda yenemeyiz, en azından iki tane takımı altımıza alalım, Play-Off Grubuna en azından kalalım, ama rakiplerimiz de hata yaparlarsa sonuna kadar gidelim düşüncesi ile yola çıktık. Birinci ana ilkemiz Maltepe ve Bakırköy'ü gözümüze kestirmiştik, biz bu takımlara deplasmanda kaybetmez isek içeride muhteşem taraftarlarımızın desteği ile zaten yeneceğiz. Bunun kaçarı, kuçarı yok biz dışarıdan sağ çıkarsak buradan da sağ çıkartmayız birkaç tane de sürpriz galibiyet alırsak, rakiplerimiz de hatalar yaparsa belki yukarı sıralara kapak atarız düşüncesinde olduk. " diye konuştu.



ÖZBEK , "ÇOK GENÇ BİR KADRO KURDUK "

" İşin açıkcasını söylemek zorunda kalırsak çok genç bir takım kurduk " diye açıklamalarına devam eden Erol Özbek, " O Kadar kaliteli çocuklar bulduk ki, ilk başta hiç kimse buna inanamadı bu kadar genç takımla başarı gelir mi diye...261 takımın olduğu TFF Bölgesel Liginde 200 takımdan aşağı gol yedik. Grubumuzda trilyonları döken takımlardan sadece bir tanesi bizden az yedi ama işin içeriğinde aynı golü yedik...nasıl mı 2 tane penaltı golü yedik, 3 golü de sahada 10 kişi kaldığımız maçlarda yedik yani bu iki durumu çıkın neredeyse en az gol yiyen iki üç takımdan biri olduk...biz çok şanssızlıklar yaşadık, oyuncu değiştirirken sahada 10 kişi kaldığımızda burada Ereğli maçında 3 puanı kaybettik. Kilimli Belediyespor maçında bize göre birisi lan birisi olmayan 2 penaltı golü ile , 45+2 ve 90+4'de gelen iki penaltı golü ile maçı kaybettik. Bizim Selçuk kardeşimize arkadan direk kart gerektiren bir pozisyon oldu, can havli ile yaptığı itiraz sonrası gördüğü Kırmız Kartla oyun dışı kaldı, 50 dakika 10 kişi oynamak zorunda kaldığımız bu maçta 90+8'de gol yedik. Akan oyunda 1 tane gol yedik, biz birçok şeyi doğru yaptık, tek yapamadığımı o 7.35'lik rakip kaleye atmamız gereken golleri atamamamız ve maalesef burada da direkler müsaade etmedi de diyebiliriz...biraz beceriksizlik, biraz şanssızlık biraz da böyle bir kadro kurduğunuzda ceremesini çekeceğiniz gibi gençliğin verdiği tecrübesizlik. Ancak biz gençliğin verdiği bu durumun dışında onlardan yüzde yüz faydalandık. Yaşanabilecek talihsizliklerin de maalesef yüzde yüzünün muhatabı olduk. Sonuçta ilk yarıda son maç bizim için çok önemli idi, Beyköy gibi çok zor deplasmandan sporcularımızın konsantresi, inancı galibiyetle döndürdü. Zaten bir yerde kabuğu kıracaktık, bir yerde yaptığımız doğruların mükafatın görecektik o da Beyköy deplasmanında nasip oldu, müthiş güzel oldu. İlk yarıda biz açıkçası 4-5 puan daha yukarını hedefliyorduk " şeklinde konuştu.

ÖZBEK, " 2.YARIYA BOMBA GİBİ GİRECEĞİZ! "

İkinci Yarıya ait hazırlıkları daha Beyköy Deplasmanında aldıkları galibiyetin hemen ardından başlattıklarının altını çizen Sportif Direktör Erol Özbek, ikinci yarıda ilk yarıdakinden fazla puan toplayacakları iddiasında bulundu." Şu anda birçok futbolcu ile görüşme halindeyiz, ama Beykoz'un ilkelerini, kriterlerini gelecek planlamasını bozmadan bu ligde bize katkı sağlayacak oyuncuları kadromuza katmak istiyoruz. İlk yarıdan daha sağlam bir kadromuzun olacağını söyleyebilirim, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Öte yandan kadromuzdaki genç sporcularımız da ligi ve rakiplerimizi tanıdı. Kiminle, nasıl oynayacağını biliyor. Biz ikinci yarı gençlerimizi de güçlendirecek, takımı da güçlendirecek katkılarla sezonun ikinci devresine bomba gibi gireceğiz. Sağ olsun Başkanımız kamp için de müthiş bir mücadele içerisinde ama herkes biliyor ki bir kamp yapmak kolay iş değil, biz kamp masrafı dünyalar getiriyor. Bizim Beykoz'u sevenlerden, gerçekten Beykoz'un yanında olanlardan Beykoz'un mülki amirlerinden özellikle belediyemizden bu kamp konusunda bize yardımcı olmasını istiyoruz. Bizim şu anda gelecek planlamamıza baktığımızda bu Beykoz takımının ligde kalmasını istiyoruz diyenler kamptan sonra, yaptığımız transferlerden sonra hiçbir noksan kalmıyor bu takımın alnının akı ile şerefiyle Bölgesel Amatör Ligde kalacaktır. Ve bu yapılanmayı kontrol altında tutma imkanımız olursa da birkaç takviye ile önümüzdeki sezon TFF 3.Ligine çıkacak takımlar içinde en çok şansa sahip takımlar içinde olacağız. Biz gelecek seneye de hazırlanıyoruz, sadece bu sezon ligde kalmaya değil ki biz bu sezon ligde kalacağız. Bunun önüne kimse geçemez. Biz de öyle bir güç var ki o da sporcularımızdan, taraftarlarımızdan aldığımız güç, yolda yürüdüğümüz başkan ve yöneticilerden aldığımız güç...bize bakılan güç, bize verilen bakış açısı zaten başarının mimarıdır. Biz bunu sadece sahaya yansıtıyoruz. Şurada küçük bir parantez açmak istiyorum Erdoğan Hocamız da çok güzel idmanlar yaptırıyor, takıma çok güzel bir kondisyon kazandırdı, inanılmaz bir kazanma arzusu yarattı...sporcularımız da kendisine çok iyi adapte oldu...son olarak söyleyeceğim katacağımız oyuncularla 2022 yılının hafta başı itibarıyla antrenmanlara başladık. İkinci yarının ilk maçı olan Silivrispor maçında son derece motive ve konsantre bir takım sahada olacak. Taraftarlarımız bomba gibi bir Beykoz'u beklesin "

2021-22 Sezonunda Doların hareketlilik yaşadığı rakamların çok yükseldiği günlere denk gelen Devrek Belediyespor maçı dışında her müsabakaya kamp yaparak giren Sarı-Siyahlılarda ilçe kamuoyunda neden kamp yapılıyor ki? diye konuşulan soruyu ve akabinde kamların artı ve eksi ne tür getirileri olduğunu Beykoz 1908 A.Ş. Sportif Direktörü Erol Özbek'e yönelttik...

" Şimdi kamp yapmak önemlidir ancak kampa alacağınız takım da önemlidir...kampa alınacak takım varsa kampa alırsın...bizim sporcularımız genç sporcular...günümüz şartlarında burada oynayan futbolcular gibi bizim de çoluk, çocuğumuz ailelerimiz var görüyoruz ki gençler düzenli kahvaltı yapmıyor, yemek yemiyorlar, tamam aç değiller açıkta değiller ama bir maç performansı olarak güzel bir kahvaltı yapmaları konusunda, bunun yanı sıra da gücünden, kuvvetinden endişe  duyuyoruz...diyoruz ki bu sporcu kardeşlerimizi ter idmanından sonra götürelim güzel bir yakıt yükleyelim ki futbolcunun yakıtı da gıdadır, istirahattır, bir futbolcu iyi antrenman yapıyorsa ki mükemmel idman yapıyoruz, iyi besleniyor, kampa aldığımızda çok iyi besleniyor, iyi dinlenmesi kampta çok daha iyi dinleniyor...bütün bu sporcularda olması gereken özellikleri biz kendilerine sağlama k için bu kampları yapıyoruz. Tabii ki bu kamplar çok önemli. Ben için maddi kısmı ile ilgili değilim, ben başkanımıza isteklerimi iletiyorum, kendisi gerçekten çok zorlanıyor, destek aldıkları var, kendisinin kattıkları var, kulübü sevenlerin katkısı var. İnanın sezon başından beri bu takım futbol dili ile ifade etmek istersem bir tek maçta sahada yürüdü o da az önce de ifade ettiğim gibi Devrek Belediyespor maçı idi ve maalesef Doların en üst seviyelere çıktığı günler idi bizim her zaman kaldığımızın ii katı masraf olunca takımı kampa alamadık ve karşılığında da gördük ki bu takım kampa girmediği zaman yürüyor. Bu da çok doğal bir sonuç, bu güne kadar takımı neden kampa aldınız sorusuna da bir cevap olmuştur. İkinci yarıda da İnşallah imkanlar nispetinde maçlarımız öncesini kamplarda geçirirsek daha kuvvetli bir takım ve o kampların faydasını ardı ardına alacağımız 3 puanlar ile zincirleme dikerek insanlara anlatacağız "

Beykoz 1908 A.Ş. Sportif Direktörü Erol Özbek ikinci yarı için sürpriz transferlerin olacağını söylerken, bazı futbolcular ile de yollarının ayrılacağı bilgisini aktardı. Özbek bu isimleri net bir hal aldıktan sonra kamuoyu ile paylaşacaklarını söyledi.

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ / ÖZEL RÖPORTAJ



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder