3 Ocak 2022 Pazartesi

BEYKOZ MASTERLER , PAŞABAHÇE MASTERLER İLE DOSTLUK MAÇINDA İDİ


Beykoz İlçesini İstanbul Masterler-Veteranlar Futbol Liglerinde temsil eden takımlarının ikinci yarı hazırlıkları devam ediyor.

Bu anlamda Beykoz ilçesinde ilk kurulan takım olan Beykoz Masterler SK Takımı, Beykoz Stadında hafta sonunda Paşabahçe Masterler Takımı ile hazırlık maçı babında özel bir karşılaşmaya çıktı.

Her iki takımın ikinci yarı maçları öncesinde geldikleri son noktayı görme anlamında önem kazanan mücadele oldukça zevkli ve heyecanlı geçti.


Skordan öte takımlarda yer alan her bir futbolcunun heyecanlarını kaybetmedikleri gözlemlenirken iki ekibin de takım sorumluları artı ve eksilerini görme imkanı buldular.

Beykoz Masterler SK Takımı Teknik Sorumlusu Sertaç Olcayto kendileri açısından güzel bir mücadelenin sahaya yansıdığını söylerken, " Tabii ki geniş bir kadroya sahip olmamıza karşın bazı arkadaşlar sakatlıkları devam ettiği için bazıları ise değişik mazeretleri dolayısı ile aramızda olamadı. Üst seviyede heyecanlı bir maç yaşadık. Paşabahçe Masterler Takımına da kendi liglerinde başarılar diliyorum. İkinci yarı maçları öncesinde takıma yaptığımız takviyeler ile iddialı konumumuz devam ediyor " diye konuştu.


Paşabahçe Masterler Başkanı Alpaslan Özgül ise kendi açılarından da zevk aldıkları bir maçın yaşandığına vurgu yaparken, " Her iki takım da kendi katılım sağladığı liglerde Beykoz İlçemizi temsil etmekte. 2022 Yılının tüm futbol camiası için hayırlara vesile olmasını hastalığın olmadığı, sakatlıkların yaşanmadığı bir dönem içermesini diliyorum. Beykoz Stadındaki bu güzel maç Beykoz Masterler SK Takımındaki arkadaşlarımız ile güzel bir kaynaşmayı da beraberinde getirdi " şeklinde konuştu.


İstanbul Veteranlar Futbol Liginde mücadele eden Beykoz Masterler Spor Kulübünde gerçekleşen son Genel Kurul sonrasında Başkanvekili olan Ömer Mocan ise, " Yer aldığımız Kırmızı Grupta şampiyonluk yolunda müthiş bir çekişme yaşanacak gibi. Biz takım olarak şampiyonluğa kilitlenmiş durumdayız. Kadromuza yeni gelen arkadaşlar oldu. Lige verilen arada mümkün olduğunca antrenman ve maçlar ile 2.yarıya hazır hale gelmeye çalışıyoruz. Takımda sakatlıkları devam eden oyuncuların biran önce aramıza dönmesini bekliyoruz. 2022 yılının tüm takım ve sporculara hayırlı olmasını diliyorum " dedi.

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder