5 Ocak 2022 Çarşamba

BEYKOZ BELEDİYESPOR HENTBOL TAKIMINDA TÜRKİYE KUPASI RAKİPLERİ BELLİ OLDU

THF Erkekler Hentbol Süper Liginde Türkiye Kupası Kuraları çekildi. Süper Ligde verilen ikinci yarı arasını 3.sırada giren Boğaziçi Ekibinde antrenmanlar devam ediyor.

2021 – 2022 Hentbol Sezonu Kadın - Erkek Süper Lig ve 1. Lig takımlarının katıldığı ve eleme gruplarının belirlendiği Türkiye Kupası Kura Çekim Töreni, Ankara THF Spor Kompleksi’nde yapıldı.

Kura çekim törenine THF Başkan Vekili Kenan Gökmen, Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Somuncu, THF Genel Sekreteri Gökmen Teyran ile kulüp temsilcileri katıldı.

Beykoz Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Hentbol Takımı 26-28 Ocak Tarihleri arasında Yalova'da gerçekleşecek grup maçlarında ev sahibi takım konumunda olan Yalova Zirve GSK, Bursa Temsilcisi Nilüfer Belediyespor, Tokat Temsilcisi Tokat GSK ile karşı karşıya gelecek.



Beykoz Belediyespor Hentbol Takımı Antrenörü Mesut Ilgın hem ligde hem de Türkiye Kupasında her maça galibiyet parolası ile çıkacaklarını söylerken, " İkinci yarı hazırlıklarımıza Milli Takımda yer alan oyuncularımız dışında tam kadro başladık. İkinci yarı maçları başlayıncaya değin hazırlık maçları da yapacağız. Bu konuda bir takvim belirlemeye çalışıyoruz " diye konuştu.

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder