7 Ocak 2022 Cuma

BEYKOZ MUHTARLAR DERNEĞİ YÖNETİMİNDEN HEM ZİYARETLER VAR HEM DE ZİYARETE GELEN


Geçtiğimiz haftalarda yapılan Genel Kurulun ardından Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanlığına yeni bir yönetim gelmiş idi...uzun süredir bu görevde bulunan Hüsnü Kolcu'dan sonra bayrağı devralan isim ise Rüzgarlıbahçe Mahallesi Muhtarı Sedat Altun olmuş idi
.

Sedat Altun ve çalışma arkadaşları yeni dönemde yeni bir yol izleyeceklerinin ilk sinyalini Watsapp'da " Muhtarlar Derneği Basın " Grubunu açarak vermiş idi.



Yapılacak etkinlikler ve ziyaretlerin yanı sıra değişik konularda medyanın konusu olan paylaşımlar yapılmaya başlanırken Sedat Altun Başkanlığındaki Yönetim Kurulu Üyelerine son ziyaretler ardı ardına geldi. Ak Parti, Cumhuriyet Halk Partisi ve iyi Parti Beykoz ilçe teşkilatları ve Belediye Meclis Üyeleri adına yapılan ziyaretlerde Sedat Altun ve çalışma arkadaşlarına başarı dileğinde bulunuldu.



Beykoz Muhtarlar Derneği Yönetimi ise Beykoz Belediye Başkanlığını ziyaret ederken Başkan Yardımcısı Manolya Demirören ile Belediye Sosyal Hizmetler Müdürü Anıl Çınar ile özel görüşmeler de gerçekleşti. Buradaki ziyaretlerde Muhtarlar ile değişik birimlerden sorumlu iki yetkili isim ile görüş alış verişinde bulunulup ileriki günlerde yapılabilecek ortak çalışmalara ilişkin bazı başlıklar da karşılıklı iletildi.



ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder