26 Ocak 2022 Çarşamba

ORTAÇEŞMESPOR BAŞKANI MAZLUM ÇOKTİN, " YAŞANANLARDAN ÜZGÜNÜZ "


Ortaçeşme Stadında oynanan İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grubuna dahil Ortaçeşmespor-Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor karşılaşması sonrasında yaşanan istenmedik görüntülerin ardından TFF İstanbul İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür her iki takım sorumluları ile İstinye'deki Orhan Saka Amatörlerevinde bir araya getirmişti.

Her iki taraf kendi açılarından yaşananlara ilişkin açıklamalarda bulunurken toplantıya katılan Ortaçeşmespor Kulüp Başkanı Mazlum Çoktin yaptığı açıklama ile yaşananlardan üzgün olduklarını beyan etti.

" Gerek Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor ile oynanan ilk karşılaşmada gerekse de rövanş maçında  yaşananlar bizleri derinden üzmüştür " diye konuşan Başkan Mazlum Çoktin, " Beykoz Kulüpler Birliği Başkanımız Asım Özdemir'in girişimleri ile her iki taraf olarak İstinye'deki Amatörlerevindeki davete icabet edip katılım sağladık. Bizim ikinci yani rövanş maçında karşılaşmanın ardından yaşananları tasvip etmemiz mümkün değil. Olayları yatıştırmak için Genel Kaptanımız Serkan Çanur ile birlikte yoğun çaba sarf ettik, buna herkes şahit. Bundan sonra bu tür olayların yaşanmaması için de aynı hassasiyeti göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Her iki takımın arasında kalıcı bir düşmanlık olmaması yönünde biz üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız. Bu vesile il Asım Özdemir Başkanımız ve Ali Tanrıyaşükür Başkanımıza da her iki kulüp yetkililerini bir ataya getirdikleri için de ayrıca teşekkürlerimiz iletiyoruz " şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder