24 Ocak 2022 Pazartesi

ÖRNEKKÖYSPOR DA KAR KEYFİ ALTINDA ÇALIŞANLARDAN İDİ !


Beykoz'u da etki altına alan Kar Yağışının en üst düzeyde ilk anlardan itibaren hissedildiği Örnekköy Mahallesinde çocuklar futbol keyfinden geri kalmak istemiyor!

Örnekköy Spor Kulübü Başkanı İsmail Türkoğlu, Yaz Mevsiminden beri antrenmanlara hiçbir zaman ara vermediklerini vurgularken, " Mahallemiz çocuk ve gençleri için en çok ilgi çeken konu futbol ve yer de kulüp tesislerimiz olmakta. Tabii ki bu bizleri fazlası ile sevindirmekte. Her gün hizmet kalitesini bir üst seviyeye taşımamıza neden olmakta. Öte yandan sporcularımızın velileri ile de mükemmel bir uyum içindeyiz. Hatta Kar yağdı saha iki parmak karla kaplı antrenmanı iptal mı etsek dediğimizde onlar bize devam, her şartta devam demekte. Nitekim görüntülere de yansıdığı gibi çok güzel dakikalar yaşandı. " diye konuştu.




Bu güzel görüntülerin yaşanmasında bir etkenin de Kulüp bünyesinde görev yapan antrenörler olduğunu belirten Başkan İsmail Türkoğlu " A Takım düzeyinde takım çalıştıran antrenörlerimiz altyapı, futbol okulu ile de olsa bizi tercih etmiş ise demek ki yönetim olarak da iyi bir görüntü verebilmişiz...Dinçay, İhsan, Aydın  ve diğer tüm Antrenörlerimize bizlere verdikleri katkılardan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bilindiği üzere A Takım düzeyinde liglere katılım sağlamıyoruz. Eğer ki sizin sağlam bir altyapınız yok ise her şey gelip geçici olacaktır, bunu deneyip acı biçimde gördük. Hocalarımız ile uzun vadeli bir işe soyunduk, kendilerine pandemi sürecinde birçok takımdan teklifler gelse de o kadar kilometreyi Yaz-Kış tepip antrenmanlara çıkmaktalar. Hem bizlerin hem de velilerimiz nazarındaki yerler çok farklı " şeklinde konuştu.




TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder