24 Ocak 2022 Pazartesi

PAŞABAHÇESPOR İÇİN KRİTİK MAÇLAR BAŞLIYOR


İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grubunda mücadele eden Beykoz temsilcisi Paşabahçespor'da hafta sonunda oynanan ve puansız dönülen Kartaltepespor mağlubiyeti üzüntü yaşattı.

Yeşil-Kırmızılı ekip bu maç öncesi alacağı galibiyet ile ilk 2 iddiasını da devam ettirme hedefinde idi...tabiri caizse evdeki hesabın çarşıya olmadığı Boğaziçi ekibinde diğer taraftan da kritik haftalar da başlıyor...

Paşabahçespor Genel Kaptanlarından Mehmet Öztürk umutla gittikleri Kartaltepe maçında hiçte beklemedikleri bir skorun muhatabı olduklarını söylerken, " Rakibimizin düşme hattında yer alması ve mutlak surette puana ihtiyacı ortada idi...ilk yarıyı başa baş kapatsak da ikinci yarıda ilk golü yedikten sonra maalesef karşılığını veremedik. Bu da doğal olarak bize 3 puan kaybı olarak yansımış oldu " dedi.

Öztürk konuşmasının devamında ise , " Önümüze bir birinden zorlu maçlar bizi bekliyor olacak...hafta sonunda evimizde şampiyonluk potasından bir rakibi yani Çıksalınspor'u konuk edeceğiz. Ardından ise düşme hattında yer alan Yahya Kemal Sk deplasman maçı ve son olarak da ilk 2 için mücadele eden Yenibosnaspor'u evimizde konuk edeceğiz. Bu üçlü seriden alabildiğimiz kadar puan almak zorundayız. Alttan gelen takımları da hesaba katmamak olmaz. Orta sıralardayız ancak rehavete kapılma şansımız kesinlikle yok, olmaz da..." diye konuştu.

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder