26 Ocak 2022 Çarşamba

BEYKOZ 1908'DE SİLİVRİSPOR HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİLDİ


TFF Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1.Grup takımlarından Beykoz 1908 A.Ş. Takımında erteleme gelmesine karşın Silivrispor maçı ile birlikte ikinci yarı hazırlıkları da devam ediyor.


Sarı-Siyahlı futbolcular tamamen karla kaplı Beykoz Stadındaki haftanın ikinci çalışmasına klasikleşen beşe iki bölümü ile başladı. karlı zeminde zaman, zaman topun kayma azizliği ise dikkatlerden kaçmadı.




Teknik Direktör Erdoğan Eryılmaz'ın nezaretindeki çalışmada diğer etapların ardından antrenman sona erdi. Boğaziçi ekibinde Teknik Sorumlu Eryılmaz çalışma öncesinde ER-HA Beykoz'a yaptığı özel açıklamada, " Bilindiği üzere bazı futbolcularımız ile yolları ayırmış idik. Takıma bazı isimleri dahil ettik ancak bunun yeterli olduğunu maalesef söyleyemeyeceğiz. 2.Transfer dönemi sona ermeden mutlak surette kadro derinliğini sağlamak zorundayız. " diye konuştu.




İstanbul'u etkisi altına alan kar yağışı nedeni ile antrenmanlarda istedikleri aşamaları atlamak zorunda kaldıklarına vurgu yapan Eryılmaz, " Planlamasını yaptığımız hazırlık maçlarını da bu zaman diliminde iptal etmek zorunda kaldık. Lige 1 hafta öteleme geldi. Yeni bir hazırlık maçı programı yapıyoruz, saha zemindeki karlar yumuşak bir kitle halinde demek istediğim o ki birkaç gün içinde hazırlık maçı yapabileceğimiz ortama kavuşabiliriz. Futbolcularımız maçlara hasret kaldı da diyebiliriz. Silivrispor ile yapacağımız ilk hafta maçına kadar tam anlamı ile hazır hale gelmeyi umuyoruz " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder