24 Ocak 2022 Pazartesi

BEYKOZ BELEDİYESİ GSK TAEKWONDO TAKIMI AVRUPA BAŞKANLIK KUPASINA HAZIRLANIYOR

 

Beykoz İlçesinde Taekwondo Sporunda adeta bir marka olan Milli Antrenör Osman Günaçtı son yıllarda görev yaptığı Beykoz Belediyesi GSK Kulübünde ortaya çıkardığı yeni jenerasyon sporcuları ile ulusal ve uluslararası düzeyde başarılar imza atılmasına vesile olmuştu.




Uzun yıllardır bu spor dalına önce sporculuk, sonra Antrenörlük ve de Milli Takım Antrenörlüğü ile katkıda bulunan ve birçok üst düzey sporcu yetiştiren Osman Günaçtı yeni şampiyonluklara sporcuları ile birlikte yelken açmış durumda.



Osman Günaçtı yönetimindeki Beykoz Belediyesi GSK Taekwondo Takımı kadrosu Avrupa Başkanlık Kupası ve Turkısh Open Uluslararası Şampiyonaya hazırlanıyor.




Halen kulüp bünyesinde 75 Sporcu kadrosuna sahip Taekwondo Takımı Milli Takım Antrenörü Osman Günaçtı ile her yıl Yeni Şampiyonlar çıkarmak için planlı programlar doğrultusunda hazırlanmakta.



Son antrenmanı sonrası görüşlerine başvurduğumuz Osman Günaçtı, " Beykoz İlçesinde her ne kadar değişik spor dallarında binlerce sporcu heyecan yaşamakta ise de Taekwondo sporunun yeri her zaman farklı olmuştur. Geriye dönüp bakıldığında hem geçmişte hem de günümüzde başarılı, yetenekli, Milli takımlarda maçlara çıkıp madalyalar kazanmış o kadar çok sporcumuz olmuş ki...ben de bu anlamda bu spor dalına hizmet etme gayretinde olan biri olarak başarılı her bir sporcum ile bütün yorgunluğumu atıyorum. Onların başarıları yılların yorgunluğunu alıp götürmekte.." diye konuştu.



Peki bu başarılı tablonun sırrı ne diye sorduğumuz Osman Günaçtı Hoca öncelikle inanmak olduğunu söyledi..." Hem ben inanacağım hem de sporcularımız inanacak, ben bu işi başaracağım, şampiyonluklar yaşayacağım diyecek, çok çalışacak sosyal hayatından fedakarlık yapacak, kendine iyi bakacak...yoksa bu güne değin bu başarılı olur, çok iyi yerlere gelir dediğim nice sporcu var ki biraz önce saydıklarımı yapmadıkları için kaybolup gitmekte. Nice vasat görünen sporcularım ise inat edip, çok çalışıp arayı kapattığı için bugün adından yaşadıkları başarılar ile şampiyonluklar ile söz ettirmekte. "



Beykoz Belediyesi Gençlik Spor Kulübünde son yıllarda işe oldukça ciddiyetle baka bir yönetim anlayışının hakim olduğuna vurgu yapan Milli Antrenör, " Bizimle birlikte diğer spor dallarında da gelen başarı haberleri sevindirici olmakta.. Bizlere çok güzel imkanlar sunmaktalar. Branşlar arasında tatlı bir rekabet ortamı da olmuyor değil...başta Belediye Başkanımız Murat Aydın, Kulüp Başkanımız Fatih Sağlam, Belediye Gençlik Spor Müdürümüz Ersan Sancar olmak üzere bizler bu güzel imkanları sunan, yanımızda olan, teşvik edip motive eden tüm isimlere teşekkürlerimi iletmek isterim " şeklinde konuştu.

Uzun yıllardır çalışmalarını yakından takip ettiğimiz Osman Günaçtı Hocamız ile sohbetimizin sonunda geçmişten bu güne ortaya çıkardığı, Türk Sporuna kazandırdığı başarılı sporcuları içeren nostaljik bir tur da yaptık...her bir anı da bir başarı hikayesini bulduk...



BELEDİYE BAŞKANI MURAT AYDIN SPORCULARA BAŞARI DİLEDİ

Beykoz Belediyesinin Alibahadır Mesire alanındaki Kemankeş Restoran’da Kampta olan Beykoz Belediyesi GSK Taekwondo Takımı Belediye Başkanı Murat Aydın tarafından konuk edildi. Başkan Aydın Turkish Open ve Avrupa başkanlık Kupasına hazırlana sporcular ve Antrenörleri Osman Günaçtı’ya başarı dileklerini iletti ve başarı haberlerini beklediğini söyledi.



Osman Günaçtı ise sporcularını ve bu güne kadar aldıkları başarıları Başkan Murat Aydın’a tek tek tanıştırıp anlatırken katılacakların 2 şampiyonadan da madalya alacakları iddiasında bulundu. Murat Aydın ile birlikte klasikleşen Taekwondo özel fotoğrafı da veren sporcular kendilerine gösterdikleri ilgi alaka ve sundukları imkanlar için Başkan Murat Aydın’a teşekkürlerini ilettiler.


Osman Günaçtı Hoca şimdilerde yeni başarılar yelken açmış durumda...son cümle olarak da " Yeni sürprizlerimize hazır olun " demekte...

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder