4 Şubat 2022 Cuma

BEYKOZ KULÜPLER BİRLİĞİNDEN A.FERİT İNAL LİSESİNE ZİYARET VAR


Beykoz Kulüpler Birliği ( BİSK ) İlçe Eğitim kurumlarına ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamında son misafir olunan okul ise İlçemizin başarılı eğitim kurumlarından Ahmet Ferit İnal Anadolu Lisesi idi.

Bu güne değin bünyesinden birçok başarılı isim çıkaran bunlar içinde Belediye Başkanları, Sporcular, Sanatçılar, Siyasetçiler bulunan okul değişik yıllarda sportif anlamda da değişik branşlarda yakaladığı başarılar ile de bilinmekte.

Okul ile adı adeta özdeşleşen bir isim olan Beden Eğitimi Öğretmeni Hüseyin Öztürk tarafından konuk edilen Beykoz Kulüpler Birliği ekibinde Başkan Asım Özdemir ile birlikte İbrahim Aksun, Safter Eroğlu, Nevzat Emanet ve Oktan Beceren de yer aldılar.




Geçmişe dönük hoş sohbetlerin yapıldığı ziyarette Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir ilçedeki eğitim kurumları ile yeni dönem yönetim düşüncesi kapsamında bir araya geldiklerinin bilgisini verirken bu ziyarettin de bu kapsamda gerçekleştiğini söyledi.

Beykoz Kulüpler Birliği olarak en fazla üzerinde durdukları kesimin gençler olduğuna vurgu yapan Asım Özdemir, " Bu anlamda okullarımız ile daha sıkı ilişkiler kurmak istiyoruz. Sportif faaliyetlerinde yanlarında olmak istiyoruz. Değişik branşlarda birçok başarılı sporcular bu okullarımızdan çıkmakta. Paşabahçe Ahmet Ferit İnal Lisesinin de bu anlamda çok önemli bir misyonu olabileceği düşüncesindeyim. Başarılı sporculara bizler de elimizden gelen tüm imkanları seferber edip değişik kanallara da ulaşıp katkıda bulunmak isteriz" diye konuştu.




Okul tarihinde önemli bir marka haline gelen ve yıllardır Beykoz İlçesinin Medarı İftiharı olan Bando Takımının Sorumlusu-Beden Eğitimi Öğretmeni Hüseyin Öztürk ziyaret nedeni ile son derece mutlu olduklarını söylerken her iki kurum arasında bundan böyle gerek sportif gerekse de diğer alanlarda sağlam temellere dayana bir işbirliğinden yana olduklarını söyledi.

Ziyarette bulunanlardan birisi de okula adını veren Amet Ferit İnal'ın aynı zamanda yeğeni de olan İbrahim Aksun idi...Okuldan çok sayıda başarılı sporcunun çıktığını söyleyen Aksun, " Değişik dallarda Türkiye Şampiyonu takım ve sporcuların bünyesinden çıktığını bildiğim okulu ziyaretten son derece  keyif aldım. Ben de başarı  sporcularına destek babında elimden gelen tüm imkanları seferber etmeye hazırım " dedi.

Gerçekleşen ziyaret anılara yapılan nostalji yolculuğu ile sona ererken Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir yakın bir zamanda okula spor malzemeleri yardımında bulunacaklarını söyledi.

NEVZAT EMANET  ( ER-HA BEYKOZ )
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder