1 Şubat 2022 Salı

ÇUBUKLUSPOR BAŞAKŞEHİR DEPLASMANINDAN PUANLA DÖNMEK İSTİYOR


İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grubunda alt sıralardan kurtulmak isteyen Çubukluspor yarın ( Çarşamba ) oynayacağı Başakşehirspor karşılaşmasından puan ile dönmeyi çok istiyor!

Beykoz temsilcisinde maçın son hazırlıkları tamamlanırken Takım Antrenörü Ramazan Sökmez'i kadrodaki eksik futbolcular düşündürüyor...



Uzun yıllardır Çubukluspor camiası içinde değişik yaş grupları ile oldukça yüksek oranda şampiyonluklar yaşayan başarılı teknik adam A Takım düzeyindeki genç futbolcuları ile Başakşehirspor maçı öncesi özel olarak ilgilendi...Ramazan Sökmez maça ilişkin açıklamalarında ise şu ifadelere yer verdi...



" Bu maçın zorluk derecesi de takımların mevcut durumları da ortada ...alacağımız puan aya da puanlar diğer maçlar da dikkate alındığında bize müthiş moral-motivasyon katacaktır. Rakibimizin gücünü biliyoruz ancak çok enteresan sonuçlara imza da attıklarının farkındayız. İşte biz kadromuzda onca eksik varken işte o enteresan sonuçlardan birini kendi lehimize nasıl çevirebiliriz düşüncesi ile maça hazırlandık. Çok zor bir maç ama neden olmasın? hiçbir maç sahaya çıkmadan ne kazanılıyor ne de kaybediliyor bunun farkındayız " 




Öye yandan Mor-Sarılı ekipte Başakşehirspor karşılaşması öncesinde sakatlıklar ve hastalık kaynaklı önemli eksiklikler bulunuyor...bu nedenle 2 haftalık süreçte altyapı takımlarından bazı isimleri A Takım antrenmanlarına çıkaran Ramazan Sökmez Hoca futbolcularının son durumlarını ise şöyle özetledi..." Malum Kış şartları altında idmanlar yapılmakta ve ve dolayısıyla mevsimsel hastalıkların da muhatabı olmaktayız. Bunun yanı sıra sakatlık problelmeleri olan önemli oyuncularımızdan da mahrum maça çıkmak zorundayız...Muhammed Erdem, Muhammed Can ve Muhammed Ömer Aygüneş haftalardır sakatlık yaşamakta. Bütün bunların yanı sıra maç günü okullarında sınavı olan 2 sporcumuzun da olmaması nedeni ile Başakşehir müsabakasında 16 kişi ile gidecek gibiyiz. Şartlar ne olursa olsun bir maç var ve bu maçtan da her takım gibi puan beklentimizi koruyoruz " 

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder