5 Şubat 2022 Cumartesi

KAVACIKSPOR'DA 2 MAÇLIK ALARM VERİLDİ !


TFF Bölgesel Amatör Lig 6.Bölge 3.Grubunda yer alan Kavacıkspor'da Yarın ( Pazar ) oynanacak 2.Yarının ilk karşılaşması olan Beylerbeyi 1911 FK müsabakasının hazırlıkları tamamlandı.

Beykoz temsilcisinin Teknik Direktör Murat Yılmaz yönetiminde yaptığı son çalışma neşeli geçerken futbolcuların oldukça istekli olmaları gözlerden kaçmadı.

Kavacıkspor Kulüp Başkanı Bedri Güntay Bal Ligi statüsü gereği İstanbul takımlarının birbirleri ile yapacakları maçların çok önemli olduğunu vurgularken, " İkinci yarının ilk iki karşılaşmasında iki İstanbul takımı ile yapacağımız maçlar bu anlamda büyük önem kazanmış durumda. Yarın ( Pazar ) ilk maçı mağlup kapattığımız Beylerbeyi 1911 FK Takımı ile oynayıp rövanşı almak istiyoruz. İkinci hafta maçında bu kez bir diğer Beykoz temsilcisi olan Beykoz İdmanyurdu FK ile Paşabahçe Stadında oynayacağız. Rakibimizi ilk maçta mağlup etmiştik, aynı başarıyı tekrarlamak istiyoruz. Bu maçlar bizim açımızdan olduğu gibi rakiplerimiz için de çok önemli. Müthiş 2 mücadele bizleri bekliyor olacak, tabiri caizse 2 maçlık alarm vermiş durumdayız " diye konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder