4 Şubat 2022 Cuma

BEYKOZ'DA HAFTA SONU MAÇLARINDA MERHUM YUSUF DİNÇ İÇİN SAYGI DURUŞU YAPILACAK


Geçtiğimiz günlerde vefatı ile başta Beykoz ilçe spor camiası olmak üzere tüm tanıyanlarını üzen Beykoz Elmalı Spor Kulübü Başkanı Yusuf Dinç'e hafta sonunda " Ahde Vefa " örneği gösterilecek.

Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir'in girişimlerinin ardından Beykoz İlçesinde değişik statlarda oynanacak tüm karşılaşmalar öncesinde Yusuf Dinç için saygı duruşunda bulunulacak.

Bu anlamda Çavuşbaşıspor Muhammed Hanifi Dilmaç Stadı, Kanlıca Stadı, Ortaçeşme Stadı, Paşabahçe Stadı ve Beykoz Stadında oynanacak karşılaşmalar öncesinde yapılacak saygı duruşlarına ilişkin bilgiler ilgili birimlere gönderildi.


Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir, Merhum Yusuf Dinç'in vefatı ile ilçenin çok değerli bir spor adamını kaybettiğini söyleyip üzüntülerin halen daha tazeliğini koruduğunu söyledi.

Başkan Özdemir, " Bu kapsamda Beykoz ilçesinin değişik statlarında 5 Şubat Cumartesi ve 6 Şubat Pazar günleri yapılacak Yerel Amatör Lig müsabakaları öncesinde saygı duruşunda bulunulacak. Merhuma bir kez daha Yüce Allah'tan Rahmet, Kederli Ailesine ve ilçe spor camiasına bir kez daha baş sağlığı dileklerimizi iletiyorum " dedi.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder