5 Nisan 2022 Salı

BEYKOZ 1908 İÇİN BEYKÖY BELEDİYESPOR MAÇI HAYATİ DERECEDE ÖNEM KAZANDI!

 

TFF Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1.Grubunda 2021-22 Sezonu son hafta karşılaşmaları hafta sonu itibarı ile değişik statlardaki maçlar ile yapılacak.

Grubunda 15 maçta topladığı 10 puan ile 7.sırada yer alan Beykoz 1908 A.Ş. Futbol Takımı Pazar günü Beykoz Stadında Düzce temsilcisi Beyköy Belediyespor'u konuk edecek

Beykoz Belediyespor takımı Beykoz 1908 A.Ş. Takımının bir alt basamağında 9 puanla 8.sırada yer almakta.

TFF Bölgesel Amatör Liginin özel statüsü gereği gruplarında son iki sırada yer alan takımlar il kontenjanı dikkate alınmadan küme düşecek. Bu nedenle Sarı-Siyahı ekibin Pazar günü yapacağı karşılaşmadan beraberlik ya da galibiyetle ayrılması şart.


Boğaziçi Ekibi bu maçtan iyi bir sonuç ile ayrıldıktan sonra ise Grubu Şampiyon olarak tamamlayan Silivrispor'un TFF.3.Ligine çıkmak için diğer 2 grup şampiyonu ile tarafsız sahada oynayacakları üçlü final maçlarına kilitlenecek.

Teknik Direktörlüğünü Ergun Ortakçı'nın yaptığı Silivrispor bu etabı da başarı ile geçerse Beykoz 1908 A.Ş. Takımı İstanbul Süper Amatör Ligde Yükselme Grubu maçlarından ortaya çıkacak sıralamaya göre gelecek rakibi ile Mayıs Ayında Ligde kalmak için Baraj maçına çıkacak.

Beykoz 1908 A.Ş. Takımı aynı durumu bir kez daha yaşamış ve Alibeyköyspor ile yaptığı Baraj maçı ile o sezon yer aldığı TFF Bölgesel Amatör Ligde kalmayı başarmıştı.

Sarı-Siyahlılarda en iyi senaryoların olması durumunda ise yaşanacak sıkıntılı süreçte bekleme zamanlarında en büyük dezavantaj ise İstanbul Süper Amatör Ligden gelen rakibinin maçların yapıp hazır halde karşısına çıkacak olması. 

Bu sürede Boğaziçi ekibi hazırlık maçları ve antrenmanları ile zamanı doldurmak mecburiyetinde kalacak.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder