5 Nisan 2022 Salı

RÜZGARLIBAHÇESPOR KIZLARININ PES ETMEYE NİYETİ YOK !


TFF Kadınlar Futbol 3.Lig C Grubunda mücadele eden Beykoz temsilcisi Rüzgarlıbahçespor'da hafta sonunda oynanacak sezonun 4.maçı olan Sarıyer Maden Gençlik Sk maçının hazırlıkları devam ediyor.

Lacivert-Beyaz-Kırmızılı ekipte Teknik Direktör Özkan Baş hesapta olmayan puan kayıpları yaşadıklarını ifade ederken, " Çok şanssız bir sezon geçiriyoruz. Yaşadığımız puan kayıpları işimizi zora sokup rakiplerimize avantaj sağlasa da kesinlikle pes etmeye niyetimiz yok...hafta sonunda Kavacıkspor 15Temmuz Şehitler Stadında konuk edeceğimiz Sarıyer Maden Gençlik müsabakamızda sahadan 3 puan ile ayrılmak istiyoruz. Bu önemli maça ilçemiz futbolseverlerinin yanı sıra - Ben de futbol oynamak istiyorum - diyen istekli ilçemiz kızlarını da davet ediyoruz. Maçımız Cumartesi günü 12.00'da başlayacak. " şeklinde konuştu.



Öte yandan Beykoz İlçesini temsil eden Rüzgarlıbahçespor Kulübü Kız Futbol Takımı Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında iç saha maçları öncesinde anlamlı mesajlar veren pankartlar ile çıkmaya devam etmekte.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder