5 Nisan 2022 Salı

GÜMÜŞSUYUSPOR AYAK TENİSİ TURNUVASINDA İLK 4 MAÇLIK SERİ TAMAMLANDI


İlki 2020 senesinde yapılan ve büyük ilgi gören Gümüşsuyu Spor Kulübü Geleneksel Ayak Tenisi Turnuvası verilen pandemi arası sonrasında bu sene de heyecanlı ve çekişmeli maçlar ile başladı.

Ramazan Ayı içinde hafta sonlarında Gümüşsuyuspor Tesislerinde yapılan ilk 4 serilik mücadele sonrasında Esnafspor ile 53 Çayelispor Takımları 8'er puan ile zirveye yerleşmiş durumdalar.

İstanbullu Kardeşler Sponsorluğunda yapılan maçlara toplam 10 takım katılım sağladı. Müsabakaların tamamlanması sonrasında ortaya çıkacak puan tablosuna göre ilk 4 sırayı elde edecek olan takımlar Turnuva Şampiyonluğu için mücadele edecek iken ikinci 4 sırada yer alan takımlar ise vefatı ile ilçe spor camiasını derinden yaralayan Merhum Yusuf Dinç Onur Kupasında şampiyonluk yarışında olacaklar.




Turnuva Organizasyon Komitesi Başkanı Kamil Çolak, bu sene ikincisini düzenledikleri turnuvaya katılan takımlara başarı dileklerinde bulunurken, " Bilindiği üzere 2020 senesinde ilk kez düzenlediğimiz turnuvaya büyük bir ilgi olmuş idi. Zaten biz bu organizasyonu geleneksel hale getireceğimizi iletmiş idik. Gördük ki bu spor dalı Beykoz'da ilgi çekmeye devam ediyor. Bu seneki turnuvamız Ramazan Ayında düzenleniyor. İlk hafta maçlarında bir birinden çekişmeli maçlara şahitlik edildi. Beykozlu sporseverleri duyurusunu sosyal medya hesaplarından yaptığımız maçları izlemeye davet ediyoruz. Bu arada Turnuvamızın bu seneki sponsoru olan İstanbullu Kardeşler firmasına da ayrıca teşekkürlerimizi iletmek isteriz " diye konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder